Izetbegović: Tvrdnje HDZ-a o ugroženosti Hrvata u BiH provociraju građane i birače

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Profa

Niko bolje ne cijepa BiH od Bakira i SDA. Taktika je jasna, pokusati isprovocirati rukovodstvo Republike Srpske na neki ishitren potez ne bi li se doveo u pitanje opstanak Republike Srpske. Izetbegovici su gurnuli BiH u visegodisnji krvavi gradjansko-vjerski rat, a kako stvari stoje ima da je i uniste (BiH). A za sve sto rade protiv BiH optuzuju Srbe i Hrvate.

E

ZNA SE, A ZNA I SVIJET, KO UGROZAVA BIH - SRBI I HRVATI. I KO JE BIO AGRESOR, KO JE U HAGU...

Mikica

Bosnje, edukujte se malo: http://fakti.org/sta-to-pisu/kecmanovic-komisic-je-regionalni-remetilac-koji-predstavlja-samo-sebe

071

Ne, nego vas trojica i drugi koji su predstavljali tu jednu te istu nihilističku i sadističku politiku izbezumljujete ljude jer je to jedini način da budete i ostanete na vlasti i sačuvate enormno bogatstvo koje ste ukrali od nas. Zato marš i ti, i Čović i Dodik. Ili ćemo svi otići odavde osim pet krkana i tri koze koje te idiotluke još mogu da slušaju i da se na njih pale.

071

@Mikica Ja, eto, Kecmanovićevo naručeno mišljenje važno u vražiju mater. Edukuj se ti malo, konačno. Dosta više šuplje i sranja. Ja nemam ništa protiv toga da idioti plaćaju cijenu gluposti, problem je što i drugi moraju da je plate.

dP

Bolan, nisu stranci papci i glupi kao tvoji glasači da im prodaješ maglu. Razmisli malo, jeste bolan proces za tebe ali svijet ti okreće sve više i više leđa zbog gluposti koje konstantno prosipate.

Blento

Nema ti druge nego se zaliti strancima!

abc

Bravo Radoncicu za ovaj tekst! https://avaz.ba/vijesti/bih/602326/kako-je-dodik-opet-nadigrao-komsica-i-dzaferovica Treba narodu otvoriti oci gdje vodi Bakirova politika. U zadnjih par godina sve promasaj do promasaja u kadrovskoj politci SDA bilo u stranci, bilo u FBiH ili BiH institucijama (seksi Selmo, Turkoviceva...). Lopovlucima i aferama SDA kadrova nigdje kraja. Totalna fula oko pokretanja revizije protiv Srbije za genocid. 18 mjeseci cekanja za novo Vijece ministara. Blokada politickog zivota u Mostaru 10 godina. Itd itd. Sta jos treba da se desi da Bosnjaci shvate kuda ih vode Izetbegovici?

/ Najnovije