Izetbegović: Tužilaštvo BiH na nama vježba mišiće, hoće li se usuditi na Dodika?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gade

...ne znam kako te narod trpi. Jos malo, odgovaraces zajedno sa cijelom SDA za sve!!!

Gost

O cemu govoris Bakire? Vjezba tuzilastvo misice nad 'nama', mislis Muslimanima? Zar Fadil nije kriv, zar Solak nije kriv, je li Osmica obrazovan za duznost koju obavlja, je li istrazeno Leutarovo ubistvo, ima tu mnogo toga za reci, ali izgleda Bakire da kada tuzilastvo radi svoj posao na sveopci interes ovog naroda u BIH, tada tebi i SDA ne odgovara jer su SDA kadrovi u pitanju. Ovdje samo SDA trenira misice nad ostalim narodom ove zemlje. Ne kazem drzave, jer ste je davno unistili. Sramota!

ne budi spuzva

Dragi citaoce, ako si procitao ovaj clanak i izjavu ove osobe, budi iskren prema sebi i reci na glas da ovo sto ovaj izjavljuje je istina ili ne. Oni koji te cuju ce procjeniti kakav si i koliko obrazovan. Cinjenice i koristenje razuma spasava ovaj narod.

Malo sutra

Dodik,Čović,Izetbegović. Samo u zatvor svu trojicu . Da malo prodišemo više od vas . Kako vas nije sramota i strah boga. Rastjerali ste narod iz ove i onako jadne države ,da se snalazi u tuđini. Opljačkali ste sve što ste mogli i još vam malo. Što vas korona ne pobije .Odlazite više

Da

Dodik,Čović,Izetbegović. Samo u zatvor svu trojicu . Da malo prodišemo više od vas . Kako vas nije sramota i strah boga. Rastjerali ste narod iz ove i onako jadne države ,da se snalazi u tuđini. Opljačkali ste sve što ste mogli i još vam malo. Što vas korona ne pobije .Odlazite više ka Malo sutra Nisu nama krivi Dodik, Čović i Izetbegović, nego stranci koji su nam nametnuli lopove na vlast! Ova trojica i da odu sa vlasti, doći će trojica opet takvih, ili još i gorih! Treba mijenjati zakone i sudstvo, i tužilaštvo koje je pod vlašću stranaca!

Pamet

Ovaj svu svoju strategiju opstanka na vlasti zasniva na mržnji i huškanju protiv Srba i Dodika! Izgleda da mu to kod Muslimana prolazi, bez obzira na svu nesposobnost i lopovluk!

Skupa

.

Ahhh

Zna li ovaj išta pametno i dobro za narod BiH, reći!?

Hercegovac u Bosni

Pa kažu SDA lideri : 1.za rat je potrebno dvoje 2.umorit ce se neprijatelji Bosne 3.u defanzivi su 4.100.000 radnih mjesta 5.EU i NATO Itd.... Gledamo svojim ocima : 1.srbi otvoreno negiraju genocid, 2.traze odvajanje 3.uskoro problemi sa strujom i gasom u Fbih 4.EU odustaje od sirenja, a NATO?Bajka 5.srbi i Hrvati u otvorenom savezu 6. a ustvari br.1. odlazi narod u jednom pravcu 7.gori Hercegovina , nemamo cim gasiti 8.,9., ......do beskonačno

Haha

Izetbegović je istaknuo da su Bošnjaci hrabar i uporan narod Ako se hrabrost odlikuje po tome da se vlastiti identitet proda za veceru i da se vjerno sluzi svakom okupatoru na ovim prostorima, onda ste definitivno najhrabriji wannabe narod. Hrabri ste kao i hrvati, sto bi rekao jovan ducic.

S

Pa poznato je bakire da vi drzite i sud i tuzilastvo bih, a kad god vam se neki srbin usprotivi jer radi svoj posao kako treba, vi ga smjenite. Tako je bilo sa barasinom, sa lukacem, sa tegeltijom, a sad je na red dosla i gordana tadic. Sve se odvija po vec vidjenoj matrici po kojoj su krivi svi oni koji istrazuju vase zlocine. A neukim sda talibanima krivi dodik i covic za sve, nema veze sto ni pozar nijedan ne mozete ugasiti bez njim i sto nemate sta jesti. ja bih pola mozga morao izvaditi da bih razmisljao kao vi. Dok ne razbijete bih kao yugu necete biti mirni.

/ Najnovije