Izetbegović: Treba nam čitava garnitura mladih kadrova koji će unijeti novu energiju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

,,,,Bugojno.

Kao prvo nije tvoj babo odbranio drzavu,nego dem borci koji danas gladuju.odbranjeno je dio drzave,da budemo hasni.kao drugo ja sam Musliman bosanac,itkud vama teroristim da nas zovete pogrdnim imenima,koga ste pitali.j... li te bosnjaci.kao trece svì ovi sda olosi sto su pomrli zelim im đehenem,a pogotovo salki bukvarevicu njemu zelim dno đehenema.a svima vam u sda teroristickoj org isto zelim da zajedno s svojim famelijama zavrsite u đehenemu,amin,dem borac.

Oplakah

Svaki komentar je suvisan. Paralelni svemir. Patologija. Feudalizam. Bagra. Licemjer.

Neko

Njemu dobro - ne osjeća odgovornost niti daje ostavku, stanovnicima dobro- niko se ne buni...znači Švicarska

jah

pa bice...polahko,sabur. Doce mladi koje ste rastjerali po svijetu...za jedno 2000 godina :P

Gost

Samo treba reći jedno a to je da BiH ima najveći broj smrtnih slučajeva od Covida na svijetu a poslije Mađarske. Znači, drugu u svijetu po broju smrtnih slučajeva od Covida a što potpuno demantuje nebuloze o kojima dotični govori. I ako je tačno da smo imali manji broj oboljelih mod gore navedenih država, onda je statistika još gora jer odnos umrlih naspram oboljelih najviše govori o zdravstvenom sistemu jedne države.

Sarajevo

Ima li se gdje nabaviti diploma? Hoćemo li se zaposliti sa kupljenim diplomama ili legalno stečenim? Sa legalno stečenim sjedi i čekaj na Birou dok ne dodje vrijeme za penziju. Haram vam bilo olosu i stoko.

. (.)

Hahahahahhahahahahah. TREBA!

Bimbasa

Odlazi s cela stranke,a takodje i tvoje ulizice i poltroni, onda ce biti sve ok,

/ Najnovije