Bakir Izetbegović: Srbija se naoružava, a BiH stoji na jednoj nozi

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ask

Glasajte za nas, glasajte za nas.

355223577433

Nije odlazak mladih lnudi,nego protjerivanje mladih od strane sda terorista krezavih spodoba.vi ste napravili genocid nad genocidima na bosnjackom narodu,i da ima i malo pravde trebalo bi vam se suditi svima koji pripadaju sda teroristicko lopovskoj sekti.

N

Jesi li to tek skontao medvjede. Radis li sta protiv kriminalaca u tvojoj stranci? Prvo svoje redove trebas rijesiti pa onda petokolonase i zlicince iz entiteta i skutorije

Zemljotres

Upravo sad vrlo jak zemljotres na podrucju Bugojna i Gornjeg vakufa

Koel

Jak zemljotres u Sarajwvu upravo

TNT

Moramo ojačati naše Oružane snage i ojačati snagu našeg naroda, patriotskog bloka” ... Pa eto de ojacaj, samo znate govriti da vi kao nesto morate da uradite. Ako se nadas da ces dobiti na lotu sesticu, onda jednom moras otici i uplatiti taj Loto listic. Ko biva vi ste Nanijetili opremiti Oruzane snage BiH. Kad to ba ... Dok vi iz Islamskog svijeta nabavljate hurme neki drugi nabavljaju Haubice. Nista, Borit cemo se do poslednje Hurme a zadnju Hurmu sacuvati za sebe.

che

Sa Srbijom možemo i na jednoj nozi !

Hehe

Hrvati i Srbi su ok dok se Srbija naoružava. Muslimani stoje na jednoj nozi. Ali ovo je normalno kod Bakira. On često Muslimane izjednačava sa tzv BiH

Objektivan i nepristran

Nije taj covjek svojim QI za nikakve visoke funkcije.... Valja li ga, valja, cim zine odvali glupost. Ima bosnjacki narod bolje od toga i to koliko god hoces.

Puki

Moramo ojačati naše Oružane snage i ojačati snagu našeg naroda, patriotskog bloka” ... Pa eto de ojacaj, samo znate govriti da vi kao nesto morate da uradite. Ako se nadas da ces dobiti na lotu sesticu, onda jednom moras otici i uplatiti taj Loto listic. Ko biva vi ste Nanijetili opremiti Oruzane snage BiH. Kad to ba ... Dok vi iz Islamskog svijeta nabavljate hurme neki drugi nabavljaju Haubice. Nista, Borit cemo se do poslednje Hurme a zadnju Hurmu sacuvati za sebe. ka TNT nama netreba vojska,mislite dabi ovi gladni dem borci branili ovo sranje od drzave,i ove sda famelije lopovske.samo jedan scenarij postoji,a to je da se obracunamo s sda famelijama i oduzmemo im sva bogastva koja imaju,i onako nama pripadaju,a đukele nesto pod zemlju,nesto rastjetati,nesto u kazamate zatvorit.

Guest

Guest Dragi gradjani ne bojte se Zuti ce vas predvoditi ako pukne rat mirno spavajte.

Guest

Guest @ TNT Sto se ljutis vjecita lopovka guzice kao trokrilni omar godinama krade od Zagreb ambasadorica pa nadalje i niko nista. Sve svoje zaposlila pravo i sta cete cutite i gledate.

Gulliverus

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Guest Zuti je sklonio kceru i imetal o samo kad cijete nema ga sa snasom.

Mostar

Bakire, to nije noga...nesto je drugo

Gost

Cuj SDA rijesila svaki problem! Kao napr. koji? Razvila ekonomiju, smanjila nezposlenost, osigurala mladima buducnost ili je samo krala i trpala u svoje dzepove. BIH stoji na jednoj nozi! Vjerovatno tvojoj, jer ti bi da pod svoju cizmu stavis sve i svakoga. Siris mrznju i od te mrznje dobro zivis, a za BIH te bas briga. Sramota.

AntiBakir

Bakire***, nastupaš pred medijima i skupovima kao malo siroče koje ne zna šta ga je snašlo, a kradeš od naroda i prodaješ ***

Rondo

Svaki put kada ovako nešto izvali *** osuši se jedan ljiljan, a bosanski kraljevi i kraljica prevrnu se jednom u grobu.

Baki

Znaci ,izbori ce biti. ***

Tatar

Dobro ne puže ko zmija ko je sve vodi.Cuj stoji na jednoj nozi.Pa gdje joj je druga.Ti i takvi ko ti je osakatise dabogda i vas sakatili.Sklonite se već jednom pa da ovaj narod progleda očima i prodise punim plucima

Tutin

Treba ovo treba ono pa Ugadi te nemoj te samo planirati

Zraa

Zbog tebe u dusi fukara lopobcino jedna doci i tebi kraj

/ Najnovije