Izetbegović: Hladan tuš koji smo dobili u Sarajevu će nas probuditi

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ma vi ste proslost!

Romi

Ja, i?

Uh jadni mi

Krivi ste sto patite demobilisane borce gladju,zalosno a oni vam omogucili da zivite u slobodnoj drzavi.Krivi ste sto samo u bosnjacom dijelu radnik radi za sadaku.Krivi ste sto ste otjerali omladinu,sad bijezi i srednji stalez.Krivi ste sto je penzija dovoljna samo za 10 dana zivota.Urbani dio je vecinom pismen i odgovoran,za razliku od seljacina koje vi kupujete na izborima s paketom buđave hrane i 30 km.Na kraju vi znate iskolovati samo teroriste i gamad koha krade i ugnjetava posteni narod.netreba nam vise sda teroristicki kadar ostavite i narod i drzavu na miru.

zgonjo

nesposobni smetljaru

JA1

Da su kakve patriote ovi iz SDA, najavili bi ostavke na sve funkcije i raspustanje SDA stranke kako bi pomogli ovom narodu. Jedino to je nama pomoc

Faris

Iako imas gafova i gafova, ipak si najveći gospodin u politici. Nikoga ne vrjeđaš, dostojanstveno podnosiš poraz, a stoički se boriš sa četnicims i ustašama.

vidi KMETOVA sto su se"aktivirali":)

hahaha...to SULTANE,nedaj im spavati..da Bog da te sanjali:)hahaha...debili dusmanski!

Drug

pridružujem se iskrenim čestitkama prethodnika .... ko god ga voli dabogda mu bio zet ovaj govnjivi smrad žuti.... eki SULTAN .....hahahaha ...... sultan iz trezora .....

Stidimo se

Pazi bodova što rade, pucaju li pucaju minuse. To djeco, samo radite. Rate se, trud te se!

registriran

Pa bakire zar nevidis. Ti si Lokalna Slina. I covicev Korisni Idiot.

Si

Sudeci po komentarima,bas je omiljen ovaj Predsjednik. Najgore od svega je sto ce svi ovi lopovi proci nekaznjeno,sto ce zadrzati sve sto su pokrali,sto ce moci skolovati svoju djecu te im uticajem i parama obezbjediti poziciju sa koje ce nastaviti da ugnjetavaju nasu djecu. Djecu nas obicnih ljudi,nas cija smo djeca onih koji su krvlju platili ovu drzavu,te za nagradu bijedan tretman dobise.

Maticar

Pogledaajte ovaj Bakirov interviju: https://www.dnevnik.ba/vijesti/izetbegovic-beograd-ima-petu-kolonu-u-bih-slicna-stvar-je-i-sa-zagrebom Nema njegove i Sebijine greske i odgovornosti, SDA je pobjedila u cijeloj BiH, Sebija je preporodila zdravstvo... Pitam se na kojim drogama covjek treba da bude da ovako lupeta? Jednom ste mjenjali prezime od Zivkovic u Izetbegovic. Moglo bi se desiti da ga jos jednom promjenite u Causesku.

JA I

Sebija će biti,uzrok raspada,i nestanka SDA sa političke scene. Taj,sindrom muža i žene u politici nikada nije dobro završio. (Klin(onovi su izuzetak), oco ke više tip Čausesku i Milošević

nasvasta

Sami sebe pravite dušmanima sopstvenog naroda masovnim nepotizmom i uhljebljavanje tupana i lažova to jest imaoce kupljenih i diploma iz štamparija koje se gade ćestitim ljudima.

071

Nema vama pomoći. Ne može se reformisati neko ko je ovoliko upropastio društvo i ko decenijama njeguje primitivizam i halapljivost kao vrline. A ono što nas interesuje je gdje su pare i kako ih mi možemo vratiti društvu. Nemojte da mislite da će sve proći tralala. Pukao nam je film.

Op

Sami sebe pravite dušmanima sopstvenog naroda masovnim nepotizmom i uhljebljavanje tupana i lažova to jest imaoce kupljenih i diploma iz štamparija koje se gade ćestitim ljudima. ka nasvasta Ima li u tebe Č na toj tastaturi hljeba ti?

Zasto brisete ovaj komentar, imate li logicno opravdanje osim mrznje prema istini???

"Naša ruka će biti pružena prema građanskim strankama, prema ljevičarskim strankama, strankama koje su nastale od SDA." Mislim da je ovim citatom receno sve o karakteru svih sarajevskih stranaka. Osim toga, nisam znao i da je sda gradjanska i ljevicarska stranka ili joj je to samo paravan kao i ostalim sarajevskim strankama. Raskrinkane ste bosnje odavno.

/ Najnovije