Izetbegović: SDA je izgubila urbani centar-Sarajevo, vrijeme je za mlade

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuke

A, sad je vrijeme za Zahiragića! Neka nas dragi Bog spasi njihovih mladih.

Realnost

Ja ne znam ni jednog mladog iz SDA da nije u stilu Prevljaka: nepismen i sa ogranicenom inteligencijom ali zato dobar poltron.

KAAAAZAO

SVAKI, ama SVAKI kreten iz SDA govori KAZAO! Pokušaj dupeuvlačenja Bakiru koristeći Alijinu terminologiju razvlačenja riječi i upotrebe nekih, pogotovo ove KAAAZAAAOOO

Ja i

Cist dokaz da seljacine nepismene odrzavaju ove teroriste,kriminalce,lopove,ratne profitere,tajkune sumnjivog kapitala i ostalu sda bandu.sam je izreko da gube urbani dio.

Jah

...niste vi nista izgubili, vi niste tu nikad ni pripadali!

Kemo

Samo šupljiranja i sakrivanje iza drugih! Opet kažem,bićete pometeni na sljedećim izborima, jer ti i sultanija se morate maketi sa scene i odgovarat za sav ovaj očaj i beznađe u koji ste doveli BiH!Onako lagat i obećavat kulu i gradove može samo poremećen čovjek!

Inzinjer

Javno si lagao u Vijecnici za tuzbu protiv Srbije. Nije te narod odbacio sto si dobar, ili sto nemas vise Zahiragica, Asima, Fikrera ...oko sebe nego sto ste svi zajedno jedno veliko smece. Da vratis sve sto si pokrao ti i tvoja kriminalna smece-stranka, smece jedno.

ghost

Vi jos samo morate poloziti racune za svoje rabote. Jos malo

Sexi turizam i romantika

Da migranti mogu dase razmnožavaju i da se sve više vrzmaju u blizini OS BiH da preotmu ono malo opreme. Naravno da su odlično organizirani jer ispoljavaju sva tri načela vojne izgradnje: oružje (noževi), komunikacije (telefoni i saobraćajnice), pokretljivost. A i svi su mlađi od 30-e godine. A čak su i mulikonfesionalni i vojno sposobni. Gađaju se kruhom, a još samo da nađu ženke za razmnožavanje.

/ Najnovije