Izetbegović: Sarajevo je ekonomski jače od čitavog RS-a

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Jel' ti to predizborna Bake? Ne dipr majke ti!! Uništila su tvoja gamad sve što se moglo uništiti!!!

Bosanac

Lopovi i izdajnici sda nepismeni bakirovi poslusnici sa kupljenim diplomama tu su samo da kradu lazu

Cije je Sarajevo?

Sarajevo je grad njegovih gradjana, ne pripada ni tebi i tvojoj stranci. Jako je, ali zahvaljujuci tome sto nije vase. Nadam se da ce u oktobru citava Bosna pripadati njenim gradjanima, a ne vladajucim strankama i njihovim manipilantima.

JOSE

DEMON

Koke

E moj Bake, razvale to srbi topovima (zahvsljujuci tebi) za 2 dana! Blago nama sa ovakvim "liderom"! ***

AsAsova

Lijepe riječi su ukras!

Inzinjer

*** Cega se god njegova *** SDA dotakla to je propalo,*** prica o ekonomiji.

Pehlivan

Apsolutno jače. Ali ti i tvoja kriminalna organizacija, registrovana kao politička partija, nikad više na čelo ovog grada i kantona Sarajevo. Rano si počeo sa izbornom kampanjom.

che

*** gubite definitivno !

Ask

***

nasvasta

Nepotizam uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake to je izum neprijatelja Bošnjaka a kojeg obilato koriste saućesnici SDA ASDA SBB NES.

Hepek

Može bake samo nemoj da mi sa pozicije Bošnjaka neko priča o Jugoslaviji, titu ili suživotu. Dosta je više suživota samo sa pozicije Bosnjackog naroda. NiP NS i SDP neka se kandiduju za predstavnike Srba ili Hrvata kad zagovaraju suživot dosta je vise podjela u našim redovima.

R BiH

Bakire *** nam otela pola Bosne i Hercegovine i to moramo povratit i odlobodit TOCKA

Neko

Biće Sarajevo sve bolje ***

Boom

Da mi u BiH pogotovo u Sarajevu jedemo zlatnim kašikama svako od nas ima dobar posao plate su nam visoke...

BiH

Kad jednog dana prođe vladavina poganih i pohlepnih Izetbegovića i teror njihove zlikovačke sekte, ostaće samo mučna sjećanja na njihovo prisustvo u Sarajevu i BiH, mučan okus u ustima od sjećanja na događaje poput njihove seljačko – primitivno – ohole parade neukusa i kiča jučer, čovjeku će u mislima opet, po ko zna koji put ostati samo osjećaj srama, bijede i depresivna agonija usljed spoznaje koliko nas je taj bandit, zlikovac i lopov Alija Izetbegović izvarao, obmanuo, gurnuo u smrt i ponizio. I danas nas njegovi potomci ponižavaju i šikaniraju na svakom koraku i u svakoj prilici. Ohole se pokazivajući raskoš i imetke koje su napljačkali svojim prevarama, obmanama i krađama novca koji se iskamčili i dobili kukajući po svijetu koliko je ovdje zla načinjeno. Koliko mrtvih, obogaljenih, raseljenih i izvaranih i ponižavanih, već decenijama. Na to su dobili svjetsku sadaku koju su pokrali, izbjegavajući pred istim tim svijetom da oni ovdje, u Sarajevu i cijeloj Bosni ustvari nisu predstavnici nikoga sem par desetina hiljada retarda koje su na neki način udomili i bacili im koju kosku koju su oglođali.... samo su uposlili ove degenerike i primitivce koje su doveli tokom ovih godina u Sarajevo, kao što je ovaj uporni sendvičar – „Koel”, da seru po internet komentarima i napiše pokoju, pa će mu dati 10 – 20KM za njegovo “djelovanje” u ponedjeljak kad se istrijezne I kad ih popusti euforija od divljenja vjenčanju malog kurvanjskog kopileta koje je ovaj žuti poganac juče “udomio” ….. Nosio sam pušku 43 mjeseca, ponosno i svim srcem, u Armiji BiH. Nije me sramota, samo me stid svoje gluposti jer me iskoristio i izvarao pokvareni Alija Izetbegović. Ali eto, sjetim se one Dinine: “Reci, ja sam bio tu kad je bilo najteže, iako se čovjek zbog toga osjeća neizmjerno glupo…. Ali, ako bi neki sledeći rat ovdje slučajno pokucao na vrata, uzeo bih oružje opet, ali taj put bih ga isoristio samo i jedino da ubijam SDA bandite i njihove simpatizere, nikog drugog. Oni su najveći neprijatelji Bosne, od Stjepana Tvrtka do današnjeg dana…. Niko drugi, samo ta zlikovačko seljačka pohlepna bagra!

Guest

Guest Vidi ovoga i izjave. Jeste jace kod tebe smo ostavili lovu i VRECU ZLATA ZA MOG BAKIRA. Ostalo smo razmjestili po Tursko:Istambul,Ankara,Izmir,Bursa itd.etc.

Nikolica s prikolicom

"Naša misija je pomiriti bošnjaštvo i bosanstvo, islam i demokratiju, Bosnu i Evropu. Mi smo jedna snažna stranka u kojoj su dobrodošli svi i oni svi to znaju", poručio je Izetbegović.*** Pošteno. Vrijeme ti je da skineš Komšića kao smokvin list, ako želiš da te itko shvati ozbiljno.

Nikolica s prikolicom

Ovaj smjera napraviti Treći enitet, tako i svega. U pravu je. Zašto bi on dijelio lovu s drugima kad je sam zna trošiti. :))

Moram nesto reci

Nosi se jado jadni ... Znamo da ti je tvoje Sarajevo bitnije od cijele drzave, *** jedna. Bitango!

Rto

Posvadjao nas je tvoj babo s komsijama a ti nastavljas politiku konflikta. Na smetljiste istorije stranka kriminala korupcije i nepotizma.Poceli ste od prvog dana gurat babine sinove po komandama i krasti humanitarnu pa prodavati .Uzeli ste milion da se ne nastavi ofanziva na kiseljak.Nismo mi svi budale i niste nas sve ucjenili poslom na budzetu

Ss

Gdje god ste pobjedili 91ve cetnik vas je poklao i istjerao a onda ste taj narod uselili u gradove umjesto da ih vratite nazad.Ovako ,ostade granica saxsrbijom etnicki ociscena, nema po cojka.Al dobro njima dobro vama samo nemoj te plaho s*rat kako vam je cetnik nacelnik srebrenice.Svi ti kurtoni iz srebrenica moja adresa sto se bore za povratak ujutro piju kafu u tz i sa.

Nije samo Sarajevo u Bosni i Hercegovini

Kakve to veze ima i Banja Luka i Doboj i Bijeljina i Zvornik i Trebinje su u Bosni i Hercegovini!

Pa

Jeste ako tacunas prosjek drzavnih kantonalnih federalnih itd.

HEPA

...svako tvoje pojavljivanje i lupetanje u javnom prostoru otjera nekog iz ove države...fuj.

/ Najnovije