Izetbegović sa iftara SDA poručio: Dodik nikada neće pobijediti nas, bh. patriote!

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bake

i patriota u istoj recenici!?Ma,bjazi!

nasvasta

Sva logistika na državnim jaslama.

Guest

Moze u Hadzicima samo i drzati govor ! Debil

TNT

Dodik nikada neće pobijediti nas, bh. patriote! ... Da, ali samo one Patriote za koje nije bilo mjesta u trezoru Narodne Banke.

Boom

Mješati politiku u vrijeme ftar je ustvari...

Chupo

Jel ga ko pitao za zastavu entiteta RS što se viori iznad državne zastave Bosne i Hercegovine! Ko si ti Bakire? Ko si sve ove godine?

Inzinjer

Najbitnije je da ti sam sebe svrstas u patriote. U BH Telekomu i Elektroprivredi BiH su takodje patriote jer su ih tvoji Asimi i Amiri zaposlili bez konkursa, bez diplome, bez znanja, i, sto je jos gore, da kradu i otimaju od naroda. Cudan neki patriotizam!

Borac 92-96

Nikada cetalji nisu nas ni pobijedili vet tvoj babo koji nam je veci zulum od njih napravio,cete smo zaustavili ali tvoj babo ode i dade i podijeli Bosnu kao da mu je privatna prcija,ja se nisam za to borio,eto tebe sada kao vezir iz Turskih sapunica,prokleti bili kako ste nas zalozili i izradili.

Ma bjazi

A sto simpropustio reviziju tuzbe protiv srbije, patriota? Ne mozes sa nama patriotima u isti saf.

Zona@Sumraka

Kad cujem termin Patriota, onda se upitam ko su u stvari parave patriote... pozavao sam neke hrabre momke koji su dolazili iz Njemacke, Austrije, Italije...prekidali su Faksove da bi dolzili na ratista u Bosnu i to zivote svoej ostavljali. Sjecam se nasih reakcija, kao ono: pa jestel vi normalni... iz Njemacke doc ... Kapa im dole, za mene vecih patrita od njih nije bilo.

Realista

Ajd ne laži bolje se živjelo u Jugoslaviji a Bošnjaci su na čelu sa tvojim babom učestvovali u ubijanju Jugoslavije, a i ti vodiš istu politiku. BiH je u sastavu Jugoslavije imala 4,5 miliona stanovnika a danas 2,5 miliona. Bošnjaka danas u BiH ima manje nego Srba 1991. Kako je krenula bježanija ostaće milion stanovnika najviše u našoj voljenoj BiH, eto kako nam je dobro!

♡TRAVNIK♡

Cuj trebamo pamtit nasu armiju,moja primanja su 0a sva ratista sam obisaodabi danas ovakvi kriminalci bili na vlasti,sjeme vam se zatrlo,djeca i unucad vam bolovala od naj tezih bolesti sda zivotinje ogavne.Gazija.

SDP

KONJU GOVORI O EKONOMIJI A NE O ISLAMIZACIJI

333

Vidi budalastih botova SDA što i dalje misle kako se naštancani plusevi magijom pretvaraju u glasove na izborima :).

Tabasco

Hebo te opančar dodik,...lako bi mi sa papkom,... otkada si ti patriot žena ti i ostali lopovi oko tebe, ja više nisam, pa bujrum branite ono što ste pokrali.

STA RECE?

Tacno JASENOVAC smo oprostili, ali ne zaboravili. NEGO IMATE LI I DALJE TABLE HELP NATO HELP???

Provala

Prvo treba jasno oznaniti znacenje rijeci patriot , pa onda ti pricaj. Koja provala .

Blue

Ti NISI patriota, tvoja SDA je opljackala narod i korupciju dovela na vrh. To nije patriotizam, to je uvijek IZDAJA!!!

Dok moram duhan

Svako jutro, sjetim ti se babe,Fadila,Asima, spominjem vam majke, jer ne mogu zapaliti ni cigaretu kako treba. Molim Boga da vas sve skupa uzme sebi kad ste takve patriote.

HERCEGOVINA

Vehabije su imale sastanak i razgovarale o domoljubima, koji su domoljubi, ljudima koji su bili u savezu s Al Qaidom ili nacionalsocijalistima koji se ponašaju kao socijalisti kojima je stalo samo do bošnjačke vladavine.

Casper70

Samo ti nemoj o patriotizmu i branjenju pricati TI NAJVECI IZDAJNIK BiH zajedno sa tom svojom SDA bagrom. SJEME VAM SE ZATRLO AMIN!!

@Chupo ...TNT

Koliko ima drzave u RS_u taman toliko ima i zastave BiH. Nista cudno, mozda bi trebali biti sretni sto je mozemo uopste i vdjeti na ulasku u BiH. na granicnim prelazima u kojima se ulazi prvo u RS.

/ Najnovije