Izetbegović razgovarao sa Erdoganom dva sata, otkrio detalje: "On je genijalac"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

Hahahha, i jeste jedan za drugog..

Zong

Budalo babina!

Porfiricus Geneticus

Traži ti od Genijalca dosta cijevi različitih promjera, trebat će ti za obnovu vodovoda...

Zong

"Da može ući u taj problem pa nam pokušati ukazati iz daljine na neku mogućnost, jer Erdogan je genijalac." Ocekuje da politiku Bosne vodi strani drzavljanin. Pa ti nisi normalan, hadume!

„Merhaba,kako si,kako ti je hanuma, kako je Sevko, idel mali Hamza u skolu, slusal Omer,kako je Enverov punac…..bla,bla,bla, i tako dva sata mjbs!!

.

……eee zaboravio sam te pitati imas ti kakav dohbar recept za baklavu?

.

Maticar

Zivkovicu, rekao si sta si imao, a sad nazad u babin mladomuslimanski rezervat (23% BiH) sto je i previse za 'narod' koji je nastao u Holiday Inn-u 92. Svakim danom si sve dalje i dajle od ukidanja vjecne Republike Srpske. Kad tad to ces morati da priznas svima.

osjetiš li bakire

kad pretjeraš sa lažima ? pokaži bar šutnjom da se bar malo kaješ

Meho

Ti tek skonta da si bos jedne lopovsko teroristicke organizacije.trebate lopovi i licemjeri radit na tome da sto prije naj niza placa bude 1000 km il ce i ovo malo naroda sto je ostalo pobjeci.

Robot

Diktator, pa sve ostalo

Krajisnik

Izetbegović je dvolična ulizica. Najgori tip osobe, beskrupulozni kriminalac spreman oteti od gladne djece.

kavakafakahva

On je genijalac, a ti si gluparac.

ŠTA JE SAD....

Kad je Dodig u Zagrebu onda rade na razbijanju BiH. A SAD kad je u Turskoj...šta sad..? SRAM VAS BILO (mislim na bosance)

Iskreni

Napravite vi autoput Beograd - Sarajevo pa da tenkovi što prije dođu do Bosne. Zapita li se iko zašto je u nekim šumama koje graniče sa federacijom Dodik napravio puteve široke po 10m, neće tuda ići nikakav autoput, nego je to za tenkove i helikoptere. Bošnjački narode osvjesti se. A naše vođe odavno nemaju ni svjesti ni mudrosti. Treba nam neko svjesniji, hrabriji i mudriji, a ne Izetbegović, a ni njegove marionete.

Kmet

Ovakvo omalovažavanje BiH i njenih institucija još nisam vidio. Izetbegović nije predsjednik a sastaje se sa predsjednikom Turske. Jako zanimljivo, ko sad se poziva na legitimnost. Bakire isti si ti kao i Čović, na žalost ništa bolji. Ostani u Turskoj, bilo bi bolje za sve.

X

Za hrdjavog je i Sabit iz Tarcina genijalac! Kakvu smo nesrecu imali sa ovom primitivnom porodicom Izetbegovic! Gori su od svake kazne!

kasim

Od jednog neuglednog orijentalnog grada on je napravio moderni, savršeno uređeni Istanbul. --- nisam znao da je Istambul bio neugledan grad !

/ Najnovije