Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da oni koji su napravili genocid podijele BiH

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Licemjeru

Pa majmune umri! BiH je podijeljena još'90., kad su pobijedile nacionalne stranke, koju je vodio i tvoj otac fundamentalistički islamista, a sad ti!

Bravo

Bake udri po fašistima , mogu da ti ga glabaju.

Glasamo za Dodika jer necemo sa muslimanima

niti tzv BiH. Nista drugo. Taj “suzivot” je los, destruktivan i nametnut. Jednostavno

GA

HAJ TI UMRI NIŠTA NE BRINI I POVEDI SEPKU

snishodljiv

tesko je umrijet u trezoru...

zoma

Prošao 1 April inače bi bio vic dana!

Koel

Cetalji na informet i alo portale odjebite od nasih djaba vas bia sendvicari nemate ovdje napredka da bosnjake zavadite davno vrijeme proslo barem vecinu ne racunam tu mtelovce i dezertere koji su u debeloj manjini

U pravu si

niti tzv BiH. Nista drugo. Taj “suzivot” je los, destruktivan i nametnut. Jednostavno ka Glasamo za Dodika jer necemo sa muslimanima Nato je pogrijesio sto nije dozvolio da vas se i odavde protjera ko iz Hrvatske. To je bio jedini ispravan odgovor na fasisticku agresiju koju ste proveli. Necemo ni mi s vama al vam zemlju ne damo.

Sasa

eh, daj podnesi ostavku, ne brukaj nam Aliju. Koliko tog covjeka postujem jos uvijek mi ne moze bakir da ukalja sjecanje al ovo prelazi svaku mjeru. Alija nikada, ni u ratu, sebi nije dozvolio ovakve ispade. Populisticki maliciozno.

Boom

Moža ako ga gadno pričepe vrata od trezora

Boom

Ne govori tako Bake nemoj plašiti naše dijaspore patriote i oni će ako treba da spreno i hrabro da umru umjesto tebe ma sve za BiH

X

To ti je babo vec uradio!

Efendija

Bice i tebi dzenaza, a na onom svijetu svoje lazi, spletke i kriminal pravdaj Svevisnjem. Ugodsn dzehenem ti zelim

Katy

Samo on uporno prica o podjeli. Koji mu je!???

Zoran

Babo ti je gurno BiH u gradjanski rat u namjeri da napravi islamsku drzavu Babo ti je napravio genocid u Srebrenici na Klintonov mig Babo ti je podjelio BiH u Dejtonu i vama muslimana dao samo 23% BiH Ne znam na kojim drogama te Seka drzi pa neces skoro 3 decenije da priznas ove cinjenice. Ti samo produbljujes podjele i podstices mrznju u BiH.

Neko

Koji si ti fakin, pa BiH jeste podijeljena a ti i tvoja stranka ste dio aktivnih učesnika te podjele. Imali ste šansu od ‘96 praviti državu ali ste se opredijelili da pravite begove i tajkune i time ste nas zakucali na dno Europe i svijeta po svim normalnim parametrima

Zoki sine

>>Babo ti je gurno BiH u gradjanski rat u namjeri da napravi islamsku drzavu Babo ti je napravio genocid u Srebrenici na Klintonov mig Babo ti je podjelio BiH u Dejtonu i vama muslimana dao samo 23% BiH Ne znam na kojim drogama te Seka drzi pa neces skoro 3 decenije da priznas ove cinjenice. Ti samo produbljujes podjele i podstices mrznju u BiH. ka Zoran<< U pitanju je 30%. Papir u sake pa racunaj. Reci mi svratis li jos kod pope na vjeronauk ;)

Zoki

Sto briste komentare? Cega se pobjite? Babo ti je gurno BiH u gradjanski rat u namjeri da napravi islamsku drzavu Babo ti je napravio genocid u Srebrenici na Klintonov mig Babo ti je podjelio BiH u Dejtonu i vama muslimana dao samo 23% BiH Ne znam na kojim drogama te Seka drzi pa neces skoro 3 decenije da priznas ove cinjenice. Ti samo produbljujes podjele i podstices mrznju u BiH.

Realista

Ne voliš ti Bosnu Bakire kao i tvoj rahmetli babo Alija. Vi volite neku Muslimaniju u Bosni u kojoj će se sve vas pitati i sve vi odlučivati kao da u Bosni žive samo Bošnjaci. U Bosni žive i Srbi koji čine jednu trećinu stanovnika, u čijem je vlasništvu dvije trećine zemljišta i Bosna je i Republika Srpska koja je pola Bosne. Da bi volio Bosnu moraš voliti i Republiku Srpsku, ovako voliš samo do pola, ne voliš svu Bosnu nego samo svoju Bosnu!

/ Najnovije