Izetbegović: Prvo KCUS, Novalić pa Mehmedagić, to se radi samo Bošnjacima...

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

rizzvy

bićeš i ti aBd...

Bošnjak

Bakire ne kriminaliziraj Bošnjake!

...

Da se malo zapita zašto ga svi napuštaju, a oni koji ostaju su po Tužilaštvu.

Io

Ima li kriv ijedan Bosnjak i za sta, citav rat nijedan kriv, 26 godina nakon rata, i dalje nijedan kriv, a kako ste tako bezgresni,

Habuhabuhabu

Potrudili ste se da ljude i zemlju vode ljudi bez zanata. Zar nije bilo Bošnjaka sa diplomama da ih niko ne dira?

mu

Hu iz ju? Koji je to % naroda u cije ime ovaj propovjeda? Je li 100% bosnjaka ili 1.5%? U kojoj je igrici ovaj protagonist?

mu

Hu iz ju? Koji je to % naroda u cije ime ovaj propovjeda? Je li 100% bosnjaka ili 1.5%? U kojoj je igrici ovaj protagonist?

976

Ovaj je totalno pukao. Doduše puknut je i rođen samo su vješto skrivali...

Ja sam za to da

Lopove niko ne dira jer su pošteni ovi koji su kupili diplome su snalažljivi Što manje rade , manje griješe Svi koji ne koriste prezervative razmisle da mogu napraviti nesto kao što je bak

Treba napraviti anketu

Ima li svako od nas neku odvratnu rodicu kao što je seka

Mufljuz

Kamo srece da ste svi vec odavno iza resetaka! I ona s koseva, i kobajagi premijer i onaj bizmismen iz maline i . . . Da imalo obraza imate, odavno bi se samoubili, da se ne trose nase pare na vase sudjenje.

Pravda

Pa, Bakire , kad najviše kradete! Ti si još na slobodi, što znači da ništa još nije napravljeno nabolje za BiH!

Nejla

Mrs konju

Dudek Krivousti Njofra

BAKIRE ne privatizuj NAROD Bošnjački, ti si budala.mi nismo lopovi mi smo pošten NAROD...razguli budalo od NARODA...sramota je privatnu stranku podmetati NARODU...BOSNJACIMA ne treba VODJA i lideri...bolesni narodi imaju lidere...

Pravda

Smeće jedno ne seri i ne laži narod! To je samo dodatna tužna činjenica sto su nabrojani pripadnici Bošnjačkog naroda, trebalo bi da su uzor a ne mafija koja kupuje, falsifikuje diplome i indexe i krade od naroda za licne potrebe dok je narod gladan i žedan! Haram svakome ko čini nered i zlo!

toliko

ste zla nanijeli Bosni da je i smrtna kazna blaga. Dabogda vam sve pokradeno za lijeka trebalo

Dado1965

Osmica se izjasnio kao Hrvat Bakire

Ja, i ?

Ne, to se ne radi Bosnjacima nego kriminalcima, kao sto se treba raditi u svakoj zemlji u kojoj se postuje zakon.

registriran

Samo mu jos fale dvije svijece iz nosa. Koji Retard.

Toto

Čiji si ti prestavnik. Moj nisi. Ne privatiziraj nas

Nino

Varanje, krađa, lažni dokumenti, eto što se događa. Znate vi dobro.

Bosanac

Kina kroz njihov projekat Belt and Road,ekonomski,dajuci ekonomski neopravdane kredite i korumpirajuci politicare i poslije posto nemogu vracati kredite politicki potcinjava te zemlje u Svijetu i na Istoku i Zapadu.To isto radi sa Bosnom zahvaljujuci ovakvim kao ovaj beskicmenjak i jado.

Kameny

E moj Bakire upravu si sve nan Kina kriva Bošnjacima

Leone

Neka Bakire, polako. U Sarajevu zivi vise od 90% muslimana, pa je zato to tako. Nemoj paranoje.

/ Najnovije