Izetbegović priznao poraz: "Da je bilo 9 stranaka protiv mene - uspio bih, ali 11 nisam mogao"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Mamu t mrtvu lopovsku nepismenu sad mrs u tursku povedi i kuju svoju sebiju propade stranka dinastije izetbegovic sad im oduzet sve sto su pokrali

Sarajevo_forever

Ja iiii?....sada ides na smetljiste historije...Novalic nek te tjesi da ti nisi izgubio vec samo da nisi pobijedio!!!

nasvasta

Onomad je slučajni prolaznik gotov uništio SDP a i riđan ide istim putem ,tjerajte riđana dok nije kasno.

MrziteljPDA

Bakire pusti Predsjedništvo jer zajedno sa DF-om smo pobjednici!

A da je bilo 10

Ili 12....ili 5,ili 7....

zar nije tero.rist džafer čuvao mjesto boookiru?!

slabo je tero.rist džafer čuvao mjesto ter.oristi boookiru?!

zar nije tero.rist džafer čuvao mjesto boookiru?!

vučić nudi bookiru mjesto guvernera u sandžaku. vraća mu uslugu za miniranje tužbe šrotoiv boookirove srbijice! posrednik je bio kerdogan!

Haha

Slabo ste to izračunali u džamiji između tebe i Sejde. Hehe

Milezg

Iskreno, ja samo čekam ukrajinsku Oluju, nije mene briga za Ukrajince, eto čisto samo da vidim srpske komentare posle Oluje, da uživam u njima ko i u ovima od 95g....to je milina, kad dođemo na srpske portale.

Ideeeeeeeeeeeeš

Na kraju gubimi on i košo hahahahahaha

Bosna

Svi se Hrvati ujedinili oko Krišto, a Bošnje se podelile oko Komšića i Izeta i logično, na kraju, sve će Bošnje izgubit i apsolutni pobjednici su Hrvati. A nakbolje od svega je to šta je Šmit napokon promjenio izborni zakon i više nikada neće biti preglasavanja. Krajnje je vrjeme da se Bosna uredi ko država i da krene prema napred, za EU i NATO.

Sudija

Eto, i ovdje priznaje da je sve samo plijen. Dovoljno...

Ask

Lakše je krasti sa jednom strankom nego dijeliti na 11.

Mustafa

Alo bolan pa ovaj Komšić je isto izgubio a proglasio pobjedu pa ko je tu lud?

Jao

Erdogan će ti uši odrezat alooooooo

Hahaha

Plenković se već hvali zbog promjene izbornog zakona, kaže da je to bila njegova TIHA DIPLOMACIJA.

Ja i

Nema veze broj stranaka. Glasaci su ti porucili da im je pun k...c tebe i tvojih kleptomana. Nesto 11 stranaka suplja. Ne znas ti sta ces reci erdi kumu svome kako ces ga docekati bez besplatne limuzine i tome slicno.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Aaa

A sad adio

U

OBA OBADVA OBA SU PALA AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Narodno učenje

Ko pod drugim rupu kopa, sam upadne u nju.

@mrziteljpda

Bakire pusti Predsjedništvo jer zajedno sa DF-om smo pobjednici! ka MrziteljPDA Ok još si u šoku zbog gubitka izbora pa sad pričaš svašta hahahaHAHAHAHAhahaha

@Milezg

Iskreno, ja samo čekam ukrajinsku Oluju, nije mene briga za Ukrajince, eto čisto samo da vidim srpske komentare posle Oluje, da uživam u njima ko i u ovima od 95g....to je milina, kad dođemo na srpske portale. ka Milezg A ovo baš ima veze sa ovom temom

Dule Savić

Bakir je preko Željka Komšića iznova sapunao dasku Hrvatima i HDZ-u BiH, ali je ovaj put time fatalno nasapunao i sam sebi. Bosanski mediji sve češće pišu kako Izetbegović više ne uživa dovoljno podršku ni u samoj unutrašnjoj strukturi SDA, gdje je velik broj ljudi zgađen aferama koje su s godinama nagomilali Bakir i supruga mu Sebija. Izetbegovićev izborni poraz bi lako mogao otvoriti vrata još jačem otporu njihovoj vlasti u stranci i konačno dovesti do kraja

/ Najnovije