Izetbegović: Posljedice će biti nesagledive, pravosuđe BiH mora hitno reagirati

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA!!!

Ba

Snaga kur.ca, pa svojim kriminalom i dovodjenjem nesposobnih su i doveli Bosnu u ovu situaciju...

Duduk

SDA=SNAGA NARODA!!! ka MrziteljPDA << Pogotovo sa patriotom mrziteljem on je spreman za rat

živković je LOJAVI KRMAK na baaabu!

"neuspjela zemlja" Profesor Waters: Podjela BiH može biti lijek, mogla bi proteći mirno ako Bošnjaci ne započnu sukobe Piše desk / 10.12.2021., 14:22h Waters pojašnjava da politika Amerike ne funkcionira “zato što Bosna ne funkcionira”, te navodi i da je predsjedniku Josephu Bidenu potrebna alternativa. Ona postoji. Secesija nije samo simptom. Ona bi mogla biti lijek – naveo je Voters. Kazao je da BiH nije moralni imperativ već neuspjela zemlja – ne zato što je siromašna, korumpirana i disfunkcionalna, nego zato što mnogi koji tamo žive ne vjeruju u nju.

Ljiljan

>>"neuspjela zemlja" Profesor Waters: Podjela BiH može biti lijek, mogla bi proteći mirno ako Bošnjaci ne započnu sukobe Piše desk / 10.12.2021., 14:22h Waters pojašnjava da politika Amerike ne funkcionira “zato što Bosna ne funkcionira”, te navodi i da je predsjedniku Josephu Bidenu potrebna alternativa. Ona postoji. Secesija nije samo simptom. Ona bi mogla biti lijek – naveo je Voters. Kazao je da BiH nije moralni imperativ već neuspjela zemlja – ne zato što je siromašna, korumpirana i disfunkcionalna, nego zato što mnogi koji tamo žive ne vjeruju u nju. ka živković je LOJAVI KRMAK na baaabu!<<ZATO ĆE SMRDIJA DA BUDE RASPARČANA NA NAJMANJE JOŠ PET DRŽAVA I NARODA KOJI NISU SERVI/SLUGE (DANAŠNJI SRBI KRIVOSLAVCI)I NE ŽELE DA BUDU NITI ŽIVE U SMRDIJI!!

Bosanac

SDHA lopovi nepismeni izdajnicki bojis li se Boga kakire izdo si Bosnu kakire pokro si Bosnu kakire vi iz sdha ubijate Bosnjake lopovi

D

Dok ste vi spavali i borili se sa opozicijom za općine velikih budžeta i dobrih fotelja ,sklapali nemoralne koalicije Dodik je laganini godinama radio na razbijanju BIH i izgleda 90 % u tome uspio. Sada vruće kestenje treba neko mjesto vas političara vaditi.

Nikolica s prikolicom

Najprije iz politike odstraniti krivce za rat..... https://hr.wikipedia.org/wiki/Carrington-Cutileirov_plan

Nikolica s prikolicom

"Sarajevo vrijedi više nego sve ostale općine"...lova do krova! :))

/ Najnovije