Izetbegović posjetio Šehidsko mezarje Biljani kod Ključa i odao počast žrtvama

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Je li to zbog izbora obilazis mezarja? Ili mozda trazis mjesto za sebe ?

:-(:-(:-( demob borci.

Govnaru ,komunjaro,lopove,trebate pomagati zive,koji nemaju nikakva primanja.A ne glumit po grobljima,o mrtvima se brine bog,s,v .idiote bezobrazni.Travnik.

SDA banda

Maknite se dalje od tog svetog mjesta. Sramota da se na ovaj nacin skupljaju politicki poeni. SDA stranka, ovi lokalni kriminalci na celu sa Alom i njegovim zetinom te polupismeni narod koji ih bira napravili su od ovog mjesta pustos. Stalno ista ekipa - hodza Erko, Rajif, Vedo... Nema ljudi da manje rade, a da bolje zive. Samo oko SDA i dzamije

Objektivan i nepristran

Ovo je maksimum za sta je ovaj lik sposoban. Doc na jedno ovakvo mjesto, izgovorit par unaprijed naucenih recenica, malo klimat glavom i pravit pateticnu facu, te na groblju (ima nas izraz za groblje, sto da uvozimo turcizam? Turcizmi su dobri tamo gdje nema nasih izraza, primjer cekic...ali gdje ima ne trebaju nam.) proucit i haj natrag. Pred izbore na jeftin nacin skupljat poene kod naivaca.

Guest

Guest Sad si pravi bosanski musliman,a sta si bio kad si se vodao i slicno sa bosanskom pravoslavkom ha?

/ Najnovije