Izetbegović pisao Sassoliju i Tusku: Zagovaratelji non-papera udaraju na temelje EU

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oprez

Nema dobrih i loshih naroda. Kad su u pitanju minimumi zajednichkih interesa, postoje dobri i loshi iskljuchivo u smislu drzhava. I po tom pitanju situacija funkcionira upravo ovako: Sve zemlje su dobre osim tariguzije (tzv.srbije). Jedno su informacije koje se plasiraju iz polu javnih i javnih izvora i koje opisuju sliku tenzija iz razloga o kojima namijerno u ovom trenutku nechemo govoriti. Ali iz nezvanicnih izvora itekako među pripadnicima obavjeshtajnih sluzbi kruze priche o tome da tariguzisti (drzavljani takozvane srbije) jednostavno kazano stvaraju previshe mnogo problema po cijelom svijetu.To je jasno potvrdio i preduprijedzeni pokushaj pomenutih ekstremista da plavnim valom rijeke Miljacke tokom međunarodnog sportskog takmichenja mladih EYOF 2019-e u Sarajevu pobiju grad zajedno sa takmicharima i navijachima iz cijelog svijeta.

Westendorph

Tako je Mujo, nije tariguzija (tzv. srbija) bez razloga bombardovana od strane mnogih drugih drzhava.

Beograd

Tako je Mujo, nas tariguziste treba lupati i bombardovati tako da ischeznemo i raspadnemo se na Vojvodinu, smederevski pashaluk, Firauniju i severni sandzak.

flaster

ma koga gabri sta jedan smrad iz slovenije salje,prefarbaj i ti bakire sloveniju zelenom pa mu posalji

Azazel

Zakuni se Bake, Sebijinim respiratorima...da cemo Nici u borbu kad ti i supruga sa Bicakcicem I Delimustaficem izdate naredjenje, hraka

MIRNI RAZLAZ

Mi smo za MIRNO ukidanje Republike srpske. Zalažemo se da država Bosna MIRNO postane unitarna republika, bez entiteta i kantona, u svojim historijskim i međunarodno priznatim granicama. MIRNO bismo usvojili i zakon o negiranju genocida, pa da se MIRNO pohapse svi balkanski neofašisti. Podržavamo istočne i zapadne komšije da MIRNO priznaju genocid i UZP, te da se MIRNO dogovorimo oko ratne odštete. Samo MIRNO, bez ratova s bilo kim. Pozvali bismo i naše prijatelje izvan Bosne, da nam pomognu da ovo MIRNO realiziramo. Ako bi neko na ovaj naš MIRNI poziv odgovorio agresivno - onda je taj radikal i za svaku je osudu. Također bismo pozvali i ove neke Slovence, koji inače tragaju za MIRNIM rješenjima za Bosnu, da agituju za ovaj naš potpuni MIR. U konačnici, kao veliki ljubitelji MIRA, zamolili bismo naše USA i NATO prijatelje da nam dozvole da dobro naoružamo Vojsku Bosne i Hercegovine, isključivo u MIRNODOBSKE svrhe...Muamer Zukić, zastupnik SDA u Skupštini Tuzlanskog kantona, u svom Facebook statusu.

micro

P.S. Pošaljite vakcine.

678

Bakire, nema temelja, zato se i ruši!

Bake legenda

Samo lupa!

/ Najnovije