Izetbegović otvoreno: 'Evo u kojem bismo slučaju prihvatili poziv Milorada Dodika'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

mars

Mars lopove radikalni.tvoja stranka je unistila sve i muzeje i kulturu i grad. Jos lesinari sda sjede na pozicijama

Nema opcije da ne bi

U svim opcijama bi ti i jesi godinama.

333

1. Da Fadil bude pomilovan, 2. Da Sebija bude uvazena profesorica i doktorica sa regularno stecenim zvanjima, 3. Da ne bude tehnickih izmjena Izbornog zakona, 4. Da nastavimo rasturati drzavu, institucije i gradjane, svo steceno javno bogatstvo, onako skladno i koordinirano kao i do sada. Ako se ispune ova cetiri uslova, eto nas sutra u vlasti.

jedino

mozes da se provozas u novam tramvaju, sda nikada nije bila u stanju nabaviti

Trefzui

BAKIR IZETBEGOVIC JOS IMA HRABROSTI DA SE JAVI.MILIJARDE DOLARA SJELO NA RACUN A ON SE ****I.BOSNJACI!, PROGLEDAJTE VEC JEDNOM.NJEGOV CACA PRAVIO SE FACA ALI NEMA GA KO SE USPROTIVIO NOVCU. VAMA OBECAVAO ZLATNE KASIKE A ON IH RABIO. SEBIJA SUPER OTPREMNINU.A VI ZA NJIH NAVIJATE. TURCI CAREVI A BOSNJACI RAJA.NEKA ,ALLAH JE NAJVECI! ,NO BOG JE VECI !!!!

Pa jadovane jedan

Ti nikad nisi ni prekinuo ljubav sa tvojim dudukom. Nikad vise tebe i tvoje kriminalne politike. Pljuc

***

***

Pera Djetlić

Prihvatio bi ti poziv šejtana, samo da ugrabiš još koju godinu vlasti.

LJILJAN

IZEDBEGOVICU NIKO NIJE LUD SVAK ZNA DA SE DOGOVARAS SA DODIKOM ZASTO JE PROPALA REVIZIJA TUZBE ZATO STO STE SE TI DODIK DOGOVORILI

Mijenjaj terapiju

***

Tuner

Bakire ako se povuces sda ce razvaliti hdzov sdp. Ako ne onda si bas djubre od covjeka

Sjasi

Dosta je i tebe i tvojih lopova

/ Najnovije