Izetbegović odgovorio Murphyju: "O meni je izrekao niz laži i jednu istinu"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

***

Nema dokaza ni da ti je mater

Donijela u sred rata vreće love i zlata dok vojnici nisu imali osnovne stvari. Od tada do danas tvoje sve je laž i korupcija i krađa. I jos gore je sto niko ne smije to da tuži. Do sada

Jesi mu se nagovorio

Ponavljas ono sto je Dodik rekao za kaubojske cizmice ...ccc pa da li te je sramota spustatit se na taj nivo

Trezor efendija- snaga naroda

Istina o ovom liku i nedjelu gora je i strašnija od najgorih mogućih laži!

Asker

Kako me je samo stid kad se ti predstavljas da si moj voda,pa imbecilu jedan ti nisi ninrodenoj kuci voda.

Vrijemeje

Taj murphy muti vodu u BiH,ali ne donosi nista dobro.Zapravo on radi sve po uputama svojih nadredjenih da se situacija u BiH nikad ne stabilizira i da mogu ovdje otvoriti rat kad god im se prohtije.

BABUKIN SPIN

Sve što nisu uspjeli Beograd i Zagreb, Grude i Pale, a ni krvave igre moći Evrope i svijeta, uradili ste Babuka, ti i Stranka. I svi ste zajedno, gore navedeni, srušili i ubili Jugoslaviju. Završni čin vam je ubijanje Bi. Naizgled na suprotstavljenim pozicijama, a oduvijek zajedno, u rušilačkoj misiji u ime Boga i plemena.

***

***

Čehra zlatnog vakta begovata

Ma kad ga čuješ i vidiš, gluho bilo, pa skontaš da on i njegovi 30 i kusur godina kroje milionima život i smrt! I nekim čudom, narod preživio onakav rat. A teško da će preživjeti ovaj katilski begovat. I svi od ove kmetovske sirotinje raje imaju po jednog ovakvog kao ovna predvodnika i stada istih iza njega. I to se onda zove nacionalnim strankama. Čuvarima i garantima nacionalnog opstanka. Misijom zaštite vitalnih nacionalnih interesa. Rezultat: groblja veća od gradova, alarmantan manjak staračkih domova. Ispražnjena sela, gradovi, općine u kojima caruju duhovi. Aferim, begovi i knezovi, gadovi i smradovi!!!

***

***

BABUKIN SPIN

User9014 Druže, bro, prijatelju, susjede komšijo, ovaj mladomuslimanski beg je moj koliko i tvoj. Jednako kao Čović i Dodik i cijela ta bagaža šovenskog i kleronacionalistickog polusvijeta od Alije, Franje, Slobodana do današnjih primjeraka Hrvatina, Bošnjačina I Srbendi. Srušili su Jugoslaviju, a BiH ruše zajedno već 30+ godina. Previdio si šta sam tačno napisao. Svako dobro!

Komunalni radnik

***

R.I.P. KIRBA(Š)

Sikter, Bakir-beže! Doživotna ili treniranje za ahiret. Treće opcije nema. Kad bi ovo bila i država i pravna, dobio bi 2 u 1: doživotnu pa da s nje komotno preseliš.

/ Najnovije