Izetbegović odgovorio Escobaru: "Niti su otvorena vrata funkcionalnoj FBiH, niti je RS dominirala"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

ne seri ****o islmisticko, ti si nas unazadio 100g, radi tebe necemo u eu jos 50g, tebe, i tvojih turski, i kozojebnih havera, sjeme ti se ******eno, lopovsko zatrlo

Ti...

...NE mozes govoriti u ime gradjana!! Pogotovo o njihovoj zabrinutosti, jer tvoja krimi stranka nas je najvise brinula, a ti si uzivao u tome. Pravio si nas budalama, sad ces odgovarati za to!!!

NB

Nakon intervjua od Alme Č. kome Bake nije jasan - tom u životu ništa jasno nije!

E moj bakire

On je upravu sve ide po njihovom planu,nasli ****celisce konakovica fortu i niksica koji bi za fotelju i laznu predstavu sve prodali. Poslije ovih kanalizacionih politicara trebat ce sto godina oporavka.

Doctor Ksarabas

On je upravu sve ide po njihovom planu,nasli ****celisce konakovica fortu i niksica koji bi za fotelju i laznu predstavu sve prodali. Poslije ovih kanalizacionih politicara trebat ce sto godina oporavka. ka E moj bakire NE znam sta mu zena na to kaze ipak se ona pita zar nije tako

Hahaha

Volio ga neko ili ne volio, sve što je rekao je tačno.

LJILJAN

DRZI SE TI KOMSICA DALEKO CES DOGURAT

Muslim

Vidi ovog ****odoktora, jehbo ga Bakir…

/ Najnovije