Bakir Izetbegović objasnio funkcionisanje rotacije gradonačelnika u Mostaru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

L

Šta rotacija?!?! U čije ime, kakav eksperiment pravite?!?

Ralle

Ako ce tako biti i u Travniku onda može..i Bugojnu..i Jajcu..i Konjicu..

Ovaj čovjek 30 godina objašnjava i levati BH sirotinju! Lako je sglupim bošnjama što bi reko moj babo!

.

hrkljus

Pa tu rotaciju ste imali dogovorenu prije 12 godina sa HDZ-om pa vas je HDZ nazio-gu!!!!! Sada bi odgovornost podijelio na jos jednog!!!! (odgovornost- sta je to u BiH okvirima???)

Slava Storonci

Ko je treći? Srbin? Ako je tako onda bi se dalo razgovarati, inače ne, hvala.

Nezaposleni Sarajlija

U drzavi kojoj je nezaposlenost preko 60 % mladih on bi birao tri načelnika da svaki ima po tri plate od 7000km. Lijepo nema šta

CC

Ovo je najveca glupost koju sam cuo . Bakir uopste nema pravo da sam sa Covicem odlucuje o bilo cemu !

666

ZLO!!!

robot

shuplja

Voda

Izgleda da su se bošnjački pozicioni i opozicioni političari potpuno pogubili oko ovog Mostara. Slatka fotelja a malo ih ima. Iako sam Bošnjak mislim da je ovo najgora varijanta do sada i da, ili Bakir čudno rezonuje neke stvari ili ima veoma loše savjetnike. Pa i tročlano predsjedništvo postoji samo u BIH u cijelom svijetu. Ako griješim neka me neko ispravi. Ja kao Bošnjak bi rađe onda da gradonačelnik bude Hrvat nego da se mijenjaju trojica ili četvorica po 16 mjeseci. Tu nema ni rada ni posla.

/ Najnovije