Izetbegović o želji Dodika: "To im neće poći za rukom, organizovat ćemo se"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

Da organizovaćemo ti i tvoja familija a i tvoja svita će jedan dio otići u svijet u neku daleku malu al nije beznačajnu zemlju i kad ih pošalješ kao ambasadore oni su tamo kraljevi, carevi oni su Bakir u malom. A drugi dio sa tobom će biti u trezoru. A mi obični ćemo biti u rovovima u blatu i krvi ginuti smrzavati

Duduk

Na ovakvu ti misliš organizaciju jel tako

za bosanca ;-))))))))

"neuspjela zemlja" Profesor Waters: Podjela BiH može biti lijek, mogla bi proteći mirno ako Bošnjaci ne započnu sukobe Piše desk / 10.12.2021., 14:22h Waters pojašnjava da politika Amerike ne funkcionira “zato što Bosna ne funkcionira”, te navodi i da je predsjedniku Josephu Bidenu potrebna alternativa. Ona postoji. Secesija nije samo simptom. Ona bi mogla biti lijek – naveo je Voters. Kazao je da BiH nije moralni imperativ već neuspjela zemlja – ne zato što je siromašna, korumpirana i disfunkcionalna, nego zato što mnogi koji tamo žive ne vjeruju u nju.

Mad Max

Ko Bakire? Ne znate od talova i lopovluka gdje ste! Ponovo ce nladost da gine, ti ces onu svoju pjamduru poslat vani, sklonit. Kao sto je babo tebe. Da si ti bio na liniji ne bi ovako bijedno cijenio slobodu. Jer se nisi za nju borio

Hercegovac u Bosni

Prosli put kad ste nas "organizovali", sami smo morali od vas kupovati donirane stvari.Samo nas je Bog iz milosti svoje spasio.

Gost

Bakire, nemoj da više ratujemo, i ovo 23% nećemo zadržati. U okruženju smo ovih protiv kojih bi ti ratovao.

/ Najnovije