Izetbegović o vakcinama: Tražili smo pomoć od EU, stvorilo se crno tržište

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

"DOBRO ZAPAMTITI OVO VRIJEME IZETBEGOVIĆIMA, DODICIMA, ČOVIĆIMA I NJIHOVIM POLTRONIMA I SLUGAMA A I SVIM OSTALIMA KOJI SU NAVODNO OPREČNI NJIMA, PA JEDNOGA DANA ZAKOPATI OVO DRUŠTVO ZAJEDNO SA SVIMA NJIMA ZA SVA VREMENA..."

citat

I kad hoćeš nešto nekom da kažeš na normalan i civiliziran način, kad hoćeš da se barem milimetar pomakneš od ovog zla i mržnja....napišeš..a onda sam sebe upitaš...Zar stvarno misliš da te ovi nesposobni, korumpirani i primitivni mazlumi slušaju? Kome se obraćaš? Onima koji su u ovoj državi direktno ili posljedično izazvali smrti 150000 ljudi? "Svojih ljudi"? Onima koji su iskrčmili svaki prirodni i industrijski resurs ove nekada u tom aspektu moćne zemlje, srušili privredu i sništili svaku jedinicu veću od granapa za sva vremena? Onima koji stoje iza političkih i nepolitičkih ubistava u Sarajevu i šire? Onima koji još i danas upravljaju nazovi politikom i još više nazovi ekonomijom ove zemlje, i poslije 30 godina namjernog neznanja i diletantizma? Onima koji se, pljujući po ovim prvima i proglašavajući se boljima, predstavljaju kao suprotni njima, a isti su i gori? Onima koji ruše i uništavaju ostatke ovog društva radeći za zemlje u okruženju nesvjesni da su njihov alat i lovački kerovi njihovih politika dok pjuju i nipodaštavaju svoje? Tražiš to od TIH ljudi? I jedino što možeš je oglasiti se ovako na nekoj petparačkoj društvenoj mreži gdje svako može da pljuje po tvojim dobrim namjerama i smije se posprdno tvojim ljudskim i humanim zahtjevima? Zar je to jedino što neko dostojan Bosne i ovoga grada može? Ili šta se drugo ovdje uopšte može? Biti čovjek prema bližnjem, zamoliti Boga, na ma kakav način mu se molili i čekati da sve ovo jednom prođe, ali zapamtiti. Zapamtiti dobro. Kako pamtimo 12000 ubijenih u Sarajevu, 8000 ubijenih u Srebrenici, ko zna koliko hiljada u logorima, Dragi Bog samo zna koliko raseljenih.....Isto tako dobro zapamtiti ovo vrijeme Izetbegovićima, Dodicima, Čovićima i njihovim poltronima i slugama a i svim ostalima koji su navodno oprečni njima, pa jednoga dana zakopati ovo društvo zajedno sa svima njima za sva vremena..... Do tad – Ko živ a ko ........

vb

"DOBRO ZAPAMTITI OVO VRIJEME IZETBEGOVIĆIMA, DODICIMA, ČOVIĆIMA I NJIHOVIM POLTRONIMA I SLUGAMA A I SVIM OSTALIMA KOJI SU NAVODNO OPREČNI NJIMA, PA JEDNOGA DANA ZAKOPATI OVO DRUŠTVO ZAJEDNO SA SVIMA NJIMA ZA SVA VREMENA..."

071

Pa u čemu je problem? Vi se najbolje snalazite na crnom tržištu.

vb

Pa taman! Sad fino angažuju Fikru Njiha, poznatog kerovođu iz Krtelja, pa da vidiš burazeru cijena vakcina! Prvo 3 za 10, pa 100EUR, pa ON uređuje koja će vakcina proći kroz tunel a koja neće, pa onda uticati na kurs dolara i švicarskog franka, pa laganini malo pomalo pa motel u Jablanici…… I sve tako do Fikrine kandidature za Generalnog Sekretara UN-a….ha ja….. (Bože Dragi, šta li OVAJ ČOVJEK misli o nama kad kandiduje onog međeda za načelnika općine) …. I KO je TAJ ko OVOM usranom zlikovcu uopšte IŠTA može vjerovati???? Pa OVO govno da kaže da je BOG JEDAN, ja bih mislio da ih ima 3 ……jbt ….

nasvasta

Ulažite u nauku zapošljavajte omladinu sa državnih škola,a ne one sa papirima iz štamparija nikakve koristi i još na grbaći poštenih to će nas ,vas uništiti .

Xxl

Ubacite fikreta u poslove,on je sda đoker

Rajvosa

Ne ovdje... na ulicu ljudi... nema hajra od komentara.

Brkan

Šalji Asima u nabavku, odmah!

JA1

Ti majmune pristajes da razgovaras van institucija BiH i time dajes legitimitet etnickoj podjeli, nastavio si gdje ti je babo stao.

Blue

Ovaj debil ništa drugo i ne zna nego da kmeči i traži pomoć...pa ko ga izabra !!?!?!?!?! Ko hoće da ga ovakva budala vodi?????

Veteran64

Ne ovdje... na ulicu ljudi... nema hajra od komentara. ka Rajvosa !!!!!!!!!

/ Najnovije