Izetbegović o sastanku: Bili smo sva trojica, mislim da želimo da se kriza prevaziđe

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

kurton od insana

Guest

Ruka otpala svakome ko za Zutog glasao Jedna vreca zlata za mog Bakira i za njega i onu dvojicu "promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" i " prenos nadleznosti ".

Koel

Samo lagano ne daj nikakav ustipak inace ce te raja za izdaju okaciti na mdvoru umjesto zastava

Koel Vulgaris, DeFektni SDA bot

Samo lagano ne daj nikakav ustipak inace ce te raja za izdaju okaciti na mdvoru umjesto zastava ka Koel reintegrisani vogoscanin iz srebr’nice, tzv Uštipak

Bosanac

Lopovi

Lazar

Bogati Bakire sto nam tvoj kum Erdogan ne čestita dan državnosti ? Da ti je dobar kum i čovjek kome je tvoj babo u amanet ostavio brigu o BiH onda bi sigurno čestito,a bogami dodo jos jednu rečenicu da niko nesmije da nas bije,jer će nas i on braniti svim mogućim sredstvima,a ovako cvrc kum,cvrc amanet.

Boki

Bakire štetočino ti i ta dvojica što ih pominješ ste zajedno odgovorni za pokretanje navedene krize i sad tu laprdaš samo da kriza hoće proći, pa pi*** ti ma******, narod živi u jadu i bijedi nevezano za paravan krize koje vi klošari stvarate. Vakat je da napustite ovu zemlju kolektivno. Vladari hmmm ne znate vi ni šporet održavati...

Guest

Guest @ Lazar Nije bolan babo mu ostavio BiH nego njegovo pokradeno u lovi u FBiH i kuce i poslovne prostore po Turskoj.

/ Najnovije