Izetbegović o posjeti Milanovića: Nepotrebna bahatost i nepoštivanje BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ABIH

Opaaa Bake se ,,kao'' naljutio. Sad ćemo se opet pozivati na zaboravljene radnike i dem. borce kojima su sve uzeli a ove godine ćemo malo na Antalyju na more da se dobro odmorimo i zaboravimo prošlu i ovu godinu.

dP

Mnogo toga ti ne shvataš tako da je i ovo nuklearna fizika za tebe. I dalje se pravi glup i šišaj ovce do gole kože, svakako ništa ne kontaju.

C

Od ovog uhljupa i vucić nije gori

Unistenje SDA je jedina sansa za BiH

izbori su sansa da se rijesimo ratne politike SDA koja nas je dovela do totalnog unistenja od strane Mladih muslimana. Bosnjaci muslimani nisu prcija Izetbegovica i njegove klike. Pa pogledajte ko nas ubija, Sebija, Fadil, nema tu stranog faktora!

nasvasta

Dok se SDA SZBiH SDP bavili pljaćkaškom privatizacijom i pljaćkanjem boraca drugi su gradili mrežu kako obesmisliti život u BiH zato ne Seri.

071

Šuti konju, iz istog si legla.

zoma

bakire sve si prokockao kredite i tebi bi trebalo zabraniti da braniš i "štitiš" interese BiH!Zašto ne otkriješ tko je ubio Leutara?Zašto ne poštuješ Ustavni sud BiH u presudi Ljubić?Zašto kršiš Dayton?Za čije interese si prokockao mogućnost traženja ratne odštete od agresora na BiH.

Bakire,

koga ti postujes da bi imao pravo reci da neko drugi ne postuje tebe?

/ Najnovije