Izetbegović o političarima: Zub se ne vadi pod upalom, prvo se antibioticima smiri

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

El Baaketa

ee necete,jos je samo ostalo i zdrave zube da nam vadite i to lafo necete pod upalom vec eto ko lijecit ce te nas antibioticima.

Jetzt

Covicu kako su te kleli, tako ti i beste.

Sekin kurs stomatologije, samo 999 KM, moze i na rate.

.

HALO VEZA

Samo tako sa UZP-ovcima, a Konjakovica iz ROGATICA treba na SOKOLAC.

Javi se

Javi se Schmidt,pa daj nogu izetbegovicu,dodiku i covicu.Neka napuste politiku ,dovoljno su zaradili drzeci BiH taocem njihovih licnih interesa,pa sad nek idu u penziju trosit nase pare.

Zigi

Kakvi zubi? Sta lupa ovaj? Halo bolan ubleho standard nam se zakucao 2 metra ispod zemlje - ljudi su gladni i siromastvo se povecava. Zajebi suplju!!!!

Doskočice

Ne beru se šljive po kiši. Valjal' ova ??? Ne sere se gladan a sit se gladnom ne razumije.Ne piša se uz vjetar. Ova je još bolja, a ovo sa zubom i upalom je vrh.

Narkoza

Stomatolog Bakir Izetbegović. Kad može Sebija hinekolog, može i Baki stomatolog. I onako su ti pozivi kod nas devalvirali odavno.

Guest

Guest Vidi Zutog promijenio zvanje. Nije vise arhitekta sad je stomatolog. Dobro je ide naprijed na celu kolone i zvanje promijenio. Vadi li kutnjake oni najkasnije niknu kad se pameti dodje. Sad je znaci diplomu dobio od najboljeg potkivacaa zubala prijatelj mu je celo cickave kose savjetnik : Ne moze nam niko nista ?????. Jos malo onda ce pjevati: Oj drugovi jel' vam zao rastanak se primakao ????.

Guest

Guest @ HALO VEZA Mislis na promjenu zraka Hajd hodaj. Ko ce mu platiti troskove "druga drzava" hahahaaaaa.

haha, SAMO HERCEG-BOSNA babin mamlaze, sa poklonjenim dvojkama u srednjoj školi!

haha, SAMO HERCEG-BOSNA babin mamlaze, sa poklonjenim dvojkama u srednjoj školi!

Ivo

Jeli ti Sebija rekla za antibitike srami se lazirate diplome a ne izjave koje dajes mrzioce katolika dubre

MAAAARŠ STOKO

Svih ovih godina ćutis pljačkaš i miris sa dodikom i čovicem a pred izbore uvijek počneš nešto da samo laješ ništa ne radiš Ne pali ti više idete svi na smetlište a ne gine vam ni robija.Sta je sa revizijom i sekundom diplomom .Misliš tim tvojim lajanjem ćeš skrenuti pažnju s toga To je neoprostivo.

Name

Manipulator, lazov...i jos nasao pricati o nerviranju naroda??!! Znaci, ovo majka vise ne radja!!

Evo i on doktor! Ko i zena mu!

.

Istina

Još nisi naučio glavnu lekciju iz politike i zato brzo nestani i u našoj života Bakir e!

KOLIKO JE KUMU SVJEDOKU

IZGORELA KESA

KOLIKO JE KUMU SVJEDOKU

IZGORELA KESA

Boli

njega qurac! Sve je izmjestio u Antaliju!!

Pravdaak

Hoce covic da Bude robovlasnik Nad bosnjacima komu dozvoli ziv se raspadao RVI pise ne djeli sto smo krvavo odbranili I sacuvali

Ali

Ode Bake u zubare

Vojvoda Batko

Nož žica..ponovno

/ Najnovije