Izetbegović o epilogu pregovora: Pitanje Doma naroda je skoro riješeno

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

E ti kad rijesavas onda teško nama i tvoj otac je tako rujesavao pa ostavio problem

071

@Kemica Još je gore. Sve tri nacionalističke stranke dobiju zajedno oko 10% glasova (kada se uzme u obzir i izborna krađa). Na posljednje izbore u Hrvatskoj je u BiH izašlo oko 16 000 ljudi. Lako se da zaključiti da je to stvarno glasačko tijelo HDZ-a BiH (u najboljem slučaju). Ova trojica nikada nisu predstavljala nikoga, kao ni njihove stranke. Vjerovatno je i to razlog zašto se iz BiH nominalno iselilo 2,5 miliona ljudi (da ne govorim o gubitku kroz priraštaj).

to je to

Eto ga, mazanje ociju Domom naroda a Covic na poklon dobija Izborni zakon! NiP i Scepo konacno pokazali da su sda igraci iz sjene, Bakir ce dobiti begovat i "mirna Bosna". Sinoc je Senad Pecanin fantasticno objasnio situaciju i dijagnosticirao politiku petokolonaske sda!

Gost

E kada bi ti jos samo neko vjerovao!

Dobro je

Bojali smo se da ce nas izetbegovic izdati,ali hvala ostalim probosanskim strankama nije,a gdje mu je kum erdogan ?

Black

Uvijek si nas lagao, nema razloga da ti vjerujem.

/ Najnovije