Izetbegović o borbi protiv pandemije: BiH je najuspješnija u regiji

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

I po broju preminulih? To se samo po tebi i zeni tvojoj vodi kao uspjeh?

Bosna

Kakva budaletina

Bosna

Al i novinari su supci

ti

si izgubio kontakt sa stvarnoscu.

senad

Iz kojeg si regiona mufljuzu

BDP?

Igrom slučaja, ovih dana tragam za podatkom o BDPu države i entiteta za 2020. Ispade da smo jedina država u Evropi, i po našim i EU statistikama, koja nije objavila koliki je BDP, pa bih molio, ako moze neko iz redakcije radiosarajevo.ba da pita gospodina Bakira da objavi podatak posto mi je potreban. Hvala

Djulko

Imali smo drzavu, Republiku BIH, priznatu na nagovor Evrope da se provede referendum. Priznatu republiku BiH bez entiteta bet stotinu vlada.... sve je to banda preocerdala i dovela nas ovdje gdje smo sad. Dovela nas do nista.

@

Izetbegović o borbi protiv pandemije: BiH je najuspješnija u regiji...Nista licno, ali mislim da si g.Iztbegovicu Lud ili samo malo bezobrazan.!! Ili mozda Oboje.!!

Hahahahahahaaaaa

Ovaj frajer fakat nije normalan jbt ...

Guest

Jel to govoriš za Srbiju?

vb

Samo dobar mu je ovaj polover - strava..... Lijepo bi pristajao i onaj njegov divni kaput, kad ga onako ovlaš zagrne preko ledja ..ma isti babo rodila ga mama Halida Hanuma...... donatorica novca svom Ali Begu za kuršume...... ufff... ma ljepota jedna od insana uistinu ....

Pravda

I to tvojom zaslugom je li majmune? Kao sve ste poduzeli pa sada se hvalite s tim! Fuj!

@vb

Samo dobar mu je ovaj polover...ja trazim bas jedan takav, prvim jedno strasno, strasno Strasilo. :-)

Role

Kada prođe radno vrijeme u državnim, federalnim, kantonalnom i općinskim institucijama komentari su logično kontra Izetbegovića. Ko bi normalan ko ima dodira sa stvarnošću lajkovao ili podržao Izetbegovića osim SDA uhojupa i parazita.

Meho

Ovaj idiot posto govno i sve vise lici na nikolaja causesku.Nema dodira s realnoscu.Nadamo se da ce ti na kraju narod presudit,ne metkom kao causesku,nego bejzbol palama,da ti glavu smrskaju ko zmiji,olosu bez osjecajni.nezna se koje gori il ti il ti zena sebija mengele.gori ste od genocida i ratnih zlicina.

. (.)

Hahahahaha toliko o ospjehu... Pa bolan bolan..

Đurica

I po broju preminulih? To se samo po tebi i zeni tvojoj vodi kao uspjeh? ka gost Vice šampioni u broju preminulih od Covid-19 u Evropi. Po Bakiru je to uspjeh jer ipak nismo prvi.

Ena

I, ja? Hvalite me usta moja.

dP

Jel to vi jurite rekord SDS-a 1992-95 ?

Krkan

Alija se u gobu okrece kakvog je debila odgojio i ostavio nama.

Mirko S. Kojotovski

Ajooj . Ja u školi kad me nastavnica izvede pred tablu a ništa ne znam šutim i klepim ušima da se još više ne bi provalio....

Dobrinjaxxx

Dragi Bakire, molimo te pocni gledati svojim ocima i misliti svojim mozgom... Barem pokusaj.. vidjet ces svijet iz sasvim druge perspektive... Nas.. svijet.. sve oko sebe.. I onda ces doci sebi.. nadam se...

Tilto

Kako je bezobrazan i glup pa to je strasno, gadi mi se

Mostar

Zemlja se raspada po nacionalnom kljucu, raspada se po ekonomskom, raspada se od lopovluka, raspada se od dilera...a Bakire, doseg naroda kojeg predstavljas, vjeru, jezik i vojsku koju spominjes se svodi na onih 23% teritorija. O kakvoj ti drzavi pričas?

Sa

Mješa droge sigurno. JA HAJVANA.

Bošnjak

Kako nije. Ko se zarazio i umro je

A sh

E bakire nisi u stanju stranku da vodis a hoces drzavu .

dado

Posjeti nekog psihologa sa pravom diplomom neka ti ustanovi dijagnozu KRETENU !!!!!!!!!

Guest

Guest Je li ovaj Zuti toliko glup da ne vidi svjetske statistike,a gradjane smatra umobolnim da mu vjerujete. Ko laze ta i krade ko krade taj kad tad idd u zatvor. Njega to slijedi jedino ako pobjegne sa Sebi ja u Tursku po amanetu njegovog oca da ih cuva.

/ Najnovije