Izetbegović: Nikada nisam dobio platu, a da 2.000 KM nije otišlo u humanitarne svrhe

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja i

jes kad ti je plata 6hiljada a gdje su jos pare sa strane od raznih prostora kojih izdaje a koji nisu na njegovo ime pored ti 6 ima sa strane jos 6

Black

Nikada nije dobio platu a da 2000 nije dao u humanitarne svrhe??!! Eto koliko se nakrao i kolika su mu primanja. Kakav bezobraznik i lazov, ovo majka tesko ponavlja.

nasvasta

Bolje huncute da nisi dao više ruku u domu nego da daješ milione ,ali ti licemjerno tim parama što daješ u humanitarne svrhe zamajavaš neuke to ti je drijeh ako vjeruješ a ako ne vjeruješ imaš li bar malo obraza ljudske časti i dali upšte imaš patriotski osjećaj za ovaj narod i državu.

remote

Davao bih i ja da imam tvoja primanja koja mjeseco izlaze cca 10 hilj

Komsija

Koga je briga koliko ti dajes u humanitarne svrhe, vrati novac sto si jucer uzeo nazad kome pripada. To sto dijelis sadaku, ne cini te manjim lopovom.

Pehlivan

Pa haveru, od čega ti živiš, sve ove godine, ako toliko daješ za humanitarnu pomoć? Sve smrdi na to, da imaš neke crne fondove? A znamo ko ima crne fondove.

Guest

*.Ti i tvoha stranka ste nam nanijeli toliko zla da se "NIKADA" BIH oporaviti neće .Blago onima koji su se odavde odselili.

jkblkldfzkl

Pa sve je u bih cia mafijaški mrak, sve je crno ;)

HEPA

...uzimajući godinama tolike plate,otpremnine i ko zna šta sve,od nas ste napravili socijalne i sadaka slučajeve...na sve tri strane...družiti ćete se iza rešetaka,ako Bog da.

Koji jad koji smrad!

.

Bosanac

*

King

Kupio seki mecku od kusura iz granapa

(*****)

Daj dokaze da dajes i da ces dati Sda teroristicka skola lopovluka muljanja i laganja.trebali ti unucadima za lijecenje raka,ako bog da.

AsAsova

HAHAHAHA Prvo ukrades pa onda das u humanitarne svrhe ? Kome to podijelis ? Svojim guzo-uvlakacima ? Dijelis NASE pare i predstavljas se ko neki humanitarac ? Kakvo go*no od covjeka, jel moguce.. Ni malo stida, obraza.. Koliko ste vi izmetbegovici milijardi skupili preko naseg jada ? O tome zelimo da pricas, trezorce..

robot

lažeš pseto! a nama kao čović i dodik krivi sšto jedemo govna evo 30 godina, nisu nam ga marsovci izabrali

Damianusdarcus

Svaki mjecec uplaćivao 2000 KM u humanitarnu otplatu rate za Sebijin mercedes!

JA1

Mrs, nike pitanje hoces li dati nego otkud vam pravo. To su nase pare, pas mater vam

Ja

Sram te bilo lazove lazove imas ti para iz rata koje su slate narodu BiH znamo mi koji du bili u ratu .Lazove !!!!

pa šta

Ja dajem više od tebe ,desetinu svoje plate, a ti daješ možda 15- tinu svojih primanja mjesečnih ,?! ili još mnogo manje kada izračunamo firme i nekretnine i šta sve nemaš ... Sram te bilo , imaš obraza da progovoriš !

jedna vreca za mog bakira

lako je kad se u ratu kralo pa se poslije bahtilo

ćao miki!

17:12 09.03.2022 (ažurirano: 17:27 09.03.2022) Ukrajina izgubila borbenu kontrolu nad zrakoplovstvom i protuzračnom obranom Ministarstvo obrane je reklo da je Ukrajina izgubila borbenu kontrolu nad zrakoplovstvom i protuzračnom obranom.

miki

de imene malo poguraj ako ti nije sta ja to nikada ocima nisam vidjeo a borio sam se da ti uzimas lopatom bakire bakire dzece ti dusa kao i ostalima koji uzimaju kao i ti

Bosanac

Sda stranka je seljacko izdajnicka stranka sa lopovom na celu treba ukinut ovu lopovsku izdajnicku stranku

Alija

Nemoralno uzimanje otpremnine nije ni njemu strano. Zemljo otvori se

Drogan

Kolko hosh otpremnine da ti saberemo da te vise ne vidimo u politici?Kolko god malo je

Sa

Jedna vreća za mog Bakira.

Kristina

Aha. Pazi da ti ne povjerujem! A šta bi sa onom Bakirovom izjavom da je na birou i da nema nikakva primanja? Eto dokle ide njihovo licemerje, njihovo izrugivanje narodu jer znaju da ime se može i da ovaj narod sve ''pase''. Pa kad smo budale.

Doc

Haj sad ti to lijepo dokumentuj, niko se tebi nije zahvalijo. A ja ti bas sve radiš tajno.

erna

Neka te gospodine bude sramota cije pare dajes i kome dajes ratni i poslijeratni profiter. I platu zaradjujes napadajuci i lajuci za drugima a ti tako najadniji i najbolji stvarno imas pravo na tako veliku placu poz

/ Najnovije