Izetbegović: Nije nas pogodio nijedan problem u ove 32 godine da SDA nije imala odgovor

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

G567r3u5yg

Niti jedan sda pas nije branio drzavu svi ste se krili po trezorima podrumima,oblacili zensku robu dabi se sakrili.sav vas poso je bio pljackanje boraca i postenih famelija,i ostavstinu bivse SFRJ.sto sa da primjetiti po vasim bogastvima.majmune sjasi narodu s grbace.

recimo kororna i respirtatori!

odmah smo uspostavili šemu seka-novalić-solak-dripac srebrenički da izvučemo maksimum za sebe!! ni ramazan nas nije spriječio da radimo u korist, ovaj mislim, građana. tako nam velikog alaha, kako bi to nekad reko moj babo alija.

Dosta ste uradili

I trebamo vam se zahvaliti i tebi bake i novaliću za puno stvari. Ja ću samo za respiratore

Haha

Ajde Bakutaneru, priznaj da je bilo malo škakljivo u 9 mjesecu 2001. Skoro vas je Amerika zabranila kad su shvatili da je čak 6 napadača na Svjetski trgovinski centar došlo od vas. Zašto zelenilo onda nije završilo svoju karijeru zauvijek je američka misterija. No jedno ti moram priznati, babo ti je donio 17% bosne u Dejton. Lukavo se ni kriv ni dužan uspio izboriti za još 5%. Hebiga, glupi Hrvati bili onda.

Ridjobrada

Stetocina zaboravlja (ko biva), propustenu tuzbu protiv Srbije. A ja,ima on odgovor na sve, ko i njegova zlocinacka organizacija.

Samir

Cuj ovog??? Problem koji je pogodio BiH jeste SDA (izmedju ostalih).

Miki

***

Ali

Kakav odgovor je imala SDA? naj koji je stvorio vece probleme i krizu. To je SDA.

Zgembo

Ii´je lud ili glup, a lud nije!

Nikolica s prikolicom.

Osim što ste doveli državu na rub raspada. Ajdeee...

Lila

FUJ !!!

Ja jedno ne shvacam.

Koliko ovdje napadaju na SDA i Bakira, a opet ce bit izabran. Kako to, kako to? Ne shvacam...

Marko

Lazov koji se godinama odrzava na vlasti i unistava zivot narodu BiH...

/ Najnovije