Izetbegović: 'Nepravda učinjena Fadilu Novaliću ne tiče se samo njegove porodice, nego svih nas'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja1

ovaj nije normalan, ti si mu se davno trebao pridruziti

Satko

Lijepe riječi su ukras!

Hudi Trezor-efendija

Kao oni na Palama i u Grudama "svojim narodima" , Babo, ti i Stranka " u vas" najveće ste zlo i nepravda, prokletstvo vlastitom narodu. Hoće li svi ti narodi to napokon shvatiti ili će prije toga u nepravdi i zlu nestati i izumrijeti, još malo je vremena preostalo da se i to završi i razriješi!

smecari

svi vi sto ste raskucili ono sto smo odbranili, trebalo bi vas izrokati ako nista zbog fds

Ako mislis da je nepravedno

Pridruzi mu se….ionako ti je tamo mjesto!

Šta se čeka?

Šta se čeka, fantomska pravna državo, s Izetbegovićima, Čovićem, njihovim i Dodikovim oligarhijama? Jedini izvjestan put u Evropu, budućnost i konačnu katarzu popločan je doživotnim robijama svih njih!

Kome bolan?

Bakire, neko ko je težak milione ne tiče se svih nas. Naročito što je do tih miliona došao lopovijom. Od kad smo to MI? Kad vam se stane na vrat onda smo, MI, NAS, NAŠI...

Komšija

De na onda reci ko je odgovoran za pljačku ako nije Fadil. Eto tako ćeš ispraviti "nepravdu". Samo to se tiče svih nas. A vas se tiče samo strah od istine.

Nadimak...

***

***Gazija

***

333

Spremate li se za sudjenje zbog smrtnih ishoda na KCUS-u uzrokovanim nemarom u lijecenju, pogresnim terapijama, ustedama na zivotu i zdravlju gradjana, i koristenjem neispravnih i neadekvatnih ventilatora? Da ne pominjem mnoge druge kradje i ugrozavanje gradjana Sarajeva i BiH.

Tice se tebe

I najviše tvoje hanume

Eko

Da je ovo bi sa nam drzavi svi oni bi bili strijeljani a najveca nepravda je sto su glavni krivci na slobodi a njihovi pijuni u zatvoru a i jedni i drugi su se obogatili na ovom jadnom i prevareno narodu

Jas23

Moj mali "sebkin mali", samo reci ko je seb iz viber komunikacije i sve cemo ti povjerovati! Dakle, ko je Seb? Seb je javila da su dobri ventilatori a nisu bili. Ma ko je taj ubica ljudi ciji je nadimak Seb?

Meho

Budi musko Bakire i zamijeni ga koju godinu robije.

Ma hajte molim lijepo

Ja Bolan nebio a ti izvuce svoju ****cu ai tisi trebo s njim

/ Najnovije