Izetbegović: Negiranje genocida je besmislena politika, Inzko mora reagovati na to

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Dosta je i tvoje šuplje, pičaš jedno a radiš drugo. Reaguj ti Bakire i izađi iz koalicija s tim koji to rade, prekini sve odnose. Pokaži da stvarno misliš tako.

Inzinjer

Nije negiranje genocida besmisleno, budalo sda-ovska, vec je to osmisljeno kako bi se, s jedne strane prikrio, a sa druge nastavio. Da je Bog dao da si se rodio bez usta jer, dok ih otvoris, neku glupost izvalis.

Pele

Svaki tvoj potez i izjava je besmislena

Gost

Besmisleno je nekoga tjerati da nešto prizna jer ti tako hoćeš. Možda bi se to priznanje već dogodilo da nema besmislenog pritiska. Nemože to na silu.

Dudek Krivousti Njofra

Bošnjacima taj zakon ne treba...

/ Najnovije