Izetbegović: "Ne smije se sjesti za sto za kojim se razgovara o podjeli BiH ni pod kojim uslovima"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alija

Potpiso

NB

Na veliku štetu po Bošnjake Alija je potpisao. Recimo, bolje bi bilo da se ubio u Turskoj. Na početku je lagao da neće biti rata, na kraju pitpisao rs u međuvremenu okružili li ga kriminalci. Poslije nesposobni Bakir nastavio... Mrka kapa. Čeka se čudo, e ne bi li se ujedinili Bošnjaci od Karpata do Dževdželije i dalje širom svijeta... Sve ostalo je propast

Čuj njega

"Ne smiju se davati bitne pozicije...". Vlast se dijeli između tri naroda, pa i "bitne pozicije". Sad tek vidimo zašto je BiH tu gdje jeste. Ovakvi ljudi nebi smjeli ni primirisat vlast.

Haha

Kao da je to nekakav problem? Nigdje ne piše da predstavnici sunita moraju sudjelovati. Dobit će rješenje kad bude gotovo i to je to

***

***

***gazija

Vidimo zadnje vrijeme zahuktala se sda sekta,obilaze grobove,groblja,spomenike okupljaju sirotinju i drze svoja bolesne govore.a s drugu stranu im demob borci umiru u neimastini i bolesti.koji ste vi ljudski odpad.

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

***

kico

rece veleizdajnik od oca veleizdajnika

bake

Ne pregovarajte, ni u ratu nismo sjedali za sto sa agresorima, oh wait....ipak jesmo. Neki su čak i penkala rezmnjenjivali za uspomenu. Kakav žuti hipokrit! Za 30 godina si mogao Bosnu 50 puta odbraniti al preće je bilo tendere i lovu obrtati.

Samo

nas ti nemoj braniti Bake,*****e ti.

A-ha

Ovoj individui je bolje da se vise nikad nigdje ne oglašava nikakvim saopštenjima ni porukama

/ Najnovije