Izetbegović: Namjerno mi izvrću izjave, naravno da nisam neprijatelj srpskom narodu

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N. Kremic

Bakire čuvaj se zmije iz svoga legla. Budi mudar. Dodik je kao i Putin imaju trenutnu vlast ali su krezubi tigrovi. Obojica imaju bezmoždane zavedene mase koje ih slijepo slijede. Tebi odnosno nama svako pravdanje šteti. Ne pravdaj se, stoj pravo i priznaji greške, to je snaga koja je tvog babu rahmetli krasila. Sutra kada zagusti Dodok če se opet tebi obratiti da ga spsavaš zbog merhameta. Kao i Putin koji zna da ga od razjarenih i prevarenih naroda Rusije može jedino Erdoganom spasiti. Ubzo če svim Nacionalistima svijeta mišija rupa biti skupa!

Aha

Naravno da nisi direktno to rekao to sigurno nisi ali si to rekao skroz ne promisljeno i nekako glupo, tako da kada bi neko kada bi htio tako to da shvati, mogao bi i bio bi u pravu. Razmisljaj jer vase izjave se sve vazu.!! Koncentrisi se malo.!!

Samo ja

Ti si smutnja i zlo svom narodu,dok ti narod gladuje i pati.ti izmisljas ratove i afere u s druga dva naroda,bezobrazno i bolesno.

Gost

Naravno! Ti si neprijatelj bosnjaka!

Demob borac

Napravi bar jefno dobro djelo u svom zivotu.rijesi problem diskriminacije dem boraca u sb kantonu u odnosu na druge kantone.da sud nerijesava zlo sda stranke prema ovim napacenim dusama.

moke

Naravno da nisi neprijatelj Srbima Da ti ne bi akademije SANU-a nikad ti otac ne bi knjigu objavio ni izasao iz zatvora. Ti si prije svega neprijatelj Bosancima. Evo za neupucene kako je o Aliji I Bakiru pisao Dobrica Cosic: Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela "Holidej in", u kome smo bili sami. Alijin sin, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom.

Mrki

Bas me interesuje sta ce sad iz ovoga da izvuku okrenu i prekroje u svoju korista .

Sahbaz

Super. Rijesio si nam sve probleme, sad mozemo mirno uzivati u poslu koji nemamo, u pomoci drzave koju nemamo, skolstvu i zdravstvu koje bolje da nemamo. Hvala ti dobri covjece, ali nemoj nas vise braniti niti nam pomagati.

Ghost

Ti si neprijatelj sviju nas. U crno si nas zavio a sto je najgore I dalje se pravis lud. Nece moci. Jos malo, svi cete odgovarati!!!

chim

>>Naravno da nisi neprijatelj Srbima Da ti ne bi akademije SANU-a nikad ti otac ne bi knjigu objavio ni izasao iz zatvora. Ti si prije svega neprijatelj Bosancima. Evo za neupucene kako je o Aliji I Bakiru pisao Dobrica Cosic: Ja sam taman mislio da napišem neki komentar ali ste me ti i ovaj Gost preduhitrili upravo s onim što sam htio reći! Kao rođeni sarajlija i bosanac, vojnik Armije BiH 44 mjeseca, odgovorno tvrdim da ovaj klošo, ko što mu je i babo bio, radi za obavještajne službe nekada Juge a danas Srbije. Vrijeme će pokazati sve. Aferim na komentarima ljudi! Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela "Holidej in", u kome smo bili sami. Alijin sin, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. ka moke<<

chim

@moke - Ja sam taman mislio da napišem neki komentar ali ste me ti i ovaj Gost preduhitrili upravo s onim što sam htio reći! Kao rođeni sarajlija i bosanac, vojnik Armije BiH 44 mjeseca, odgovorno tvrdim da ovaj klošo, ko što mu je i babo bio, radi za obavještajne službe nekada Juge a danas Srbije. Vrijeme će pokazati sve. Aferim na komentarima ljudi!

Bosna 600

Ja JESAM Bosanac svim srcem, ne želim i ne volim da me zovu “Bošnjakom” jer je to etiketa koja je nazor dodijeljena muslimanima iz BiH da bi se bosanski pravoslavci i bosanski katolici mogli zvati Srbima i Hrvatima, mada i ONI dobro znaju da Srbi, Srbijanci žive u Srbiji, tamo rade, tamo plaćaju poreze a isto tako Hrvati, ma koje konfesije bili, žive, rade i plaćaju poreze al eto. Jedne zločinac Milošević upotrijebio ko zaprežnu stoku da proširi Srbiju lijevo I desno, tj. Da pokuša, a druge opet Tuđman iskoristio da glasaju za njega i njegovu stranku, pa ih nagradio s HR putovnicama, al helem nejse…Kako svi, a i oni najbolje znaju, kad odu u Hrvatsku ili Srbiju tamo ih zovu Bosancima….musliman sam po rođenju i vjerskom opredjeljenju, nikog ne ometam svojom vjerom niti volim da ko drugi koga ometa, i poštujem svakog čovjeka i njegovu vjeru ukoliko je drži za sebe kao intimnu stvar koju voli i poštuje. Niko mi ne smeta sem fašista koji su izrasli iz ovog napumpanog nacionalizma ovih koji nam kradu živote posljednjih 30 godina, svih partija, vjera i imena. Svi su za mene isti, ali svi. Pušku sam nosio 3.5 godine, časno i pošteno, i opet bih ako zatreba, ne za političara nego da odbranim svoju porodicu, ma kakav omjer snaga mene i agresora bio. Časno je umrijeti za svoju porodicu. Ovdje sam rođen i umrijeću ovdje. Odgovorno i javno tvrdim da sa ovim kukavičkim lopovskim govnetom nemam NIŠTA, i sve što je ON, ja to NISAM I UPRAVO SAM SUPROTNO! OVO je najveći i najlicemjerniji neprijatelj Bosne I Hercegovine i bosanskohercegovačkih muslimana!

vb

Vrati 5.7 MILIJARDI DM koje ste Ti, tvoja mater, tvoja žena i tvoji poltroni preko firme TWRA od 1992 do 1995 godine iskamčili od svijeta tj. prodali fiktivne nekretnine u BiH a s mrtvih glava i dijelova tijela ljudi koji su krvarili i ginuli za Bosnu pa novac uzeli ZA SEBE i položili ga u Austrijskim, Tusrkim i Njemačim bankama, pa onda seri lopove mutavi!!!

NN

Nije majka Muju klela što se kockao nego što se vadio!

nasvasta

Dešava se to kad si na ćelu nepotizma kupljenih diploma lažova licemjera i razne druge mrake .

chim

smetljaru nesposobni. usro obični

registriran

K'o muhe na govno.

JA1

Ti Dodik i Covic i takvi kao i vi sto ste pa i vase familije ste neprijatelji svih naroda u BiH. Vas lopovluk i licemjerstvo nema granica. SJASITE VEC JEDNOM

bibliotekar

kovertit Zivkovic ne mrzi Srbe, a ova njegova dijeli Islamsku deklaraciju BiH ambasadoru. koliko covjek mora biti glup da povjeruje u jos jednu nabulozu iz sarajevske mahale? vrijeme je za miroljubiv razlaz. https://www.glassrpske.com/lat/novosti/vijesti_dana/hajricu-na-poklon-izetbegoviceva-islamska-deklaracija/347946

Pike

moj Bakire, niko tebi nista ne izvrce. Nadja ti dijeli Islamsku deklaraciju po Sarajevu. vi ste izvrnuta porodica sami od sebe. babo ti je zavio u crno BiH prije 30g u zelji da napravi islamsku drzavu. nemoj i ti ziv bio!

nasvasta

Kada si na ćelu nepotizma korupcije kupljenih diploma onda postaješ neozbiljan i predmet nepovjerenja i šprdnje.

Pajdo

Dodik je neprijatelj Srbima,Covic hrvatima a Izetbegovic bosnjacima. Ako ono sto izgovori Izetbegovic vrijeda srbe mozete misliti kako se osjecaju bosnjaci nakon svakodnevnog lajanja Dodika. Politicarima bi bilo lijepo da cute tad se nezna kolko su glupi.

Baš ti vjerujemo!

Jok, ni babo ti nije bio neprijatelj srpskom narodu, sa svojom islamskom deklaracijom!

E

Dodik nikada nije optuzio jedan citav narod za nesto, a ti jesi djubre sda-ovsko konvertitsko i sama voditeljica koja je vodila taj razgovor ti je to rekla, a ti si nastavio vrijedjati, dzaba ti je sada da se posipas pepelom. Osim toga, vi stalno vrijedjate srbe i hrvate time sto ne osudjujete vase zlocince nad srbima i hrvatima, cime saljete jasnu poruku da njihovi zivoti ne vrijede kao bosnjacki i to radite vec 25 godina. Sve dok je tako nece biti suzivota.

/ Najnovije