Izetbegović nakon demonstracije nove granate proizvedene u BiH: Strahovito oružje

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pucalo ti u kući. Sad se pred izbore oko oružja šetaš...

.

Ukratko, priprema nas za rat

Pračka

Izaš'o iz izolacije. Kroz bankomat mu dodavali hranu i lijekove. Novo misli da ima još budala da im dadnu pa oduzmu .

ja

Puca frekventno i rafalno Šta li je to trezorski stručnjače

Guest

Čuvati će Bakir jedan u podrumu centralne banke da se mogu on i sultanija igrati. Ni jedna normalna zemlja ne objavljuje ovakve stvari. Samo propali Bakir se fali. Zet će mu biti na prvoj liniji sa Skakom, Sarjlićem i Solakom a komandovaće im Prevljak.

071

Mene najviše zanima koliko se krade iz namjenske industrije, zatim kakvi bjelosvjetski i stranački posrednici uzimaju lovu lopatom na štetu građana i države, te kakav je stvarni neiskorišteni potencijal industrije. Sevap bi bilo uraditi jednu ozbiljnu reviziju i skloniti šape notornih kradljivaca od vlasništva građana.

mortar

Ja, k'o u ratu kad su pravili lutajuće minobacačke projektile. Letili k'o fanglom da ih bacaš. A "prezentacija" je kakva i zaslužuje, na šoderu :-))

Topčija

Domet 2 km. k'o od Marindvora do Čaršije. To bi trebalo biti nešto k'o onaj Veber na Viber.

On

Kome to treba spodobo jedna,ti i taj Bugojanski Ljubo Grlic,mars u 3 p.m.i vi i vase rakete.

@vojnik

Ma ne moze mu ni bajden pomoci. Proslo je vrijeme americkog politickog monopola, kad im nije bilo protuteze u svijetu, zbog raspada sssr-a. Sad su tu rusija i kina na strani srba, a ni bajden se nece zamjeriti putinu tek tako radi nekih jadnih bosnja.

@zaratustra

Karadzic tada nije imao podrsku rusije kao svjetske vojne sile, kao ni podrsku hrvata iz bih i hrvatske, ciju ste pomoc vi zloupotrebili i izgubili, a srbi je zadobili. Pa ti sad racunaj, kad se nadjes izmedju nakovnja i cekica, sta ce da se desi, genije???

/ Najnovije