Izetbegović: Najveći problem sa kojim se BiH suočava je pad nataliteta i odlazak mladih ljudi

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem kad Paja vozi

Imaćemo stare tip, novije i najnovije serije robota

N

Nek si ti nesposobnjakovice i kriminalce oko sebe okupio medvjede

pa ko onda puni džamije?!

roboti???

Ridjobrada

Stetocina se opet vadi.

Meri

Zasto bi odlaza mladih bio problem??? Zamijenit cemo ih robotima

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Realno

Najveci problem je kriminal. Stranke se medjusobno optuzuju, a nikada niko nije odgovarao. Kad tuzilastvo pocne da radi svoj posao sve ce biti lakse.

Inzinjer

Najveci problem si ti i tebi slicni covici i dodici.

Hoce li ostat onaj jedan Hrvat u Gorazdu?

Ili cemo i njega zamijenit robotom?

Hoce li ostat onaj jedan Hrvat u Gorazdu?

Ili cemo i njega zamijenit robotom?

svoj na svome

u svojoj vjeri na svojoj zemlji. u njemačkoj !

Drez

Tjerate ih ti i tvoji koji zaposljavaju sestrice tetkice itd. Pogledaj na he jablanica od musiceve sestre kcer. I da nema diplomu ona bi bila. Vi ih tjerate sda ndhovci

Poduzetnik

Da si otvorio neku fabriku ti ili tvoj babo, mozda ih ne bi toliko otislo i z zemlje. Umjesto toga vas dvojica ste porusili ili pozatvarali sve sto je nekad vrijedilo.

Harlekina

Bakir Beg Superhik.

/ Najnovije