Izetbegović: Mnogi u Vijeću sigurnosti ne znaju da je Karadžić odlikovan u BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Naravno

potrebno je da g. Izetbegović jednom sjaše. Bosanci imaju sve vreme svijeta , jer nemaju izbora. Fašistima se očigledno žuri. Vrijeme tadi protiv njih.

Martić

Za Karadžića nisam siguran ali mislim da znaju za Pakistan, Al Kaidu i za Muslimansku braću. Dobro vam društvo.

Jes

Za Karadžića nisam siguran ali mislim da znaju za Pakistan, Al Kaidu i za Muslimansku braću. Dobro vam društvo. ka Martić

Baki

Bakire, ajde jednom u zivotu reci nesto iskreno. Nisi ucestvovao juce, je je Dodik za tebe odradio sve. Baca loptu u tvoje dvoriste, jer obadvojica gubite. Bez njega, nema ni tebe, kao i bez tebe nema njega. Ta prica o ugrozenosti vise ne prolazi, gradjani mijenjaju svijest. Dosta vise afea i lopovluka i prica o nacionalnoj ugrozenosti.

/ Najnovije