Izetbegović: Ljudi planiraju odmore, a ne ratove

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Čestiti roditelji i njihova još ćestitija i pametnija djeca koja uz marljiv trud završiše državne zanate,fakultete moraju bježati iz države za koju su njihovi očevi zdravlje i mladost dali zbog SDA,ASDA,SBB,NES koji preferiraju lažove magarce sa diplomama iz štamparija Kiseljak,Travnik,Vitez,Široki,Brčko ,RS iSrbije koje su osmišljene da Bošnjake intelektualno unište ,

Bolesno je graditi buducnost uz

Bakira i Sebiju, Dzaferovica, Komsica, Turkovic, Novalica, Osmicu. Ako volite svoju djecu, unuke, na izborima pokazite da je BiH nesto vise od puta Mladih muslimana

071

Ma kako bi ti samo volio da se o tom ratu koji se nikada neće desiti gusla i gusla. Ne brini se, nismo zaboravili lažnog doktora Mengelea koji ubija pacijente po KCUS-u na "respiratorima" i nemarom u liječenju, ni Fadila, ni razne prijašnje i sadašnje SDA kriminalce, lažove, hohštaplere koji su koštali ovu zemlju i njene ljude budućnosti. Uhvati se ti jarana Dodika i Čovića, pa lagano u sumrak. Pare ćete ostaviti ovdje.

Alan Ford

Nemojte zaboraviti da je ovo izjavio sin prvog evropskog fundametaliste koji je gurno tri naroda u BiH u visegodisnji vjersko-gradjanski rat. Treba biti poprilicno glup pa povjerovati sta konvertit Zivkovic lupeta.

071

@Alan Ford Pa šta se buniš, Alija je uvijek bio vaš :). Nije valjda da si zadnji na planeti koji to ne zna?

Nusret Jančić

Mala je to familija ...

Koel

Svi komentari na temu od jedne bidale vb kojeg placa vucko da truje bosnjacke portale mani se seljaku sarajwvskih portala na romaniju cisti snijeg da mozes izaci vani sumski

suljaga

Bakir i njegovi planiraju da potpisu demilitarizaciju Bosne. Ako to napravi treba ga uza zid.

kavakafakahva

Tako ti je i babo nekad pricao, posljedice svi znamo,

Zabrinut sam

Ovaj covjek je mentalni bolesnik.

Charlama

Izjava je u rangu iz 90-tih. Ono za rat je potrebno dvoje... itd itd. Ovaj covjek apsolutno ne ulijeva NIKAKVU sigurnost, da vlada situacijom da ima neku viziju, plan, nešto. Do sada se jedino vodila borba protiv opozicije u FBiH, ma gdje ona bila, a vezi drzavotvornosti su izgubili ama bas svaki put. Nikad inicijativa nije dosla sa njihove strane nego se uvijek razmatralo ponudjeno (od EU, SAD ili komsije). Zasto ne visi kod "prijatelja"? Eto ima i kuma, ko fol.

Realista

Ima još jedan veliki problem, a to je da EU ne želi u svom sastavu državu sa većinskim muslimanskim stanovništvom, a BiH ne može sama da opstane! Bošnjaci bi trebalo da se odluče sa kim da se ujedine u jednu državu ili sa Hrvatskom ili sa Srbijom?!

/ Najnovije