Izetbegović: Kandidovat ću se za Predsjedništvo, volio bih se boriti protiv Zvizdića

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Molim te kandiduj se da mogu da ti nedam moj glas.

Boom

Krpelj

Ma gog

Pogledajte razmisljanje bakira čausesku.njemu bitno takmicenje s drugim kandidatima.ovo je bolesni debil.

JA1

E cuj on Konakovica bukvalno nazva kukavicom, stvarno covjek bez mjere. Ovakvi kao on su u ratu hvatali se komandantskih mjesta a pojma o vojsci nisu imali a kad im izgine vojska onda nije do njih.

MrziteljPDA

Nije mi simpatičan ali da ima onu stvar do poda-ima! Prozvao je sve koji ga pljuju. Nikšić teško može preko 3000 glasova sa prošlih izbora,Konakovič nema petlju a Radončiću još šamara od naroda fali. Zvizdić je realno ispričana priča. Ostaje Bečirović i mislim da bi to bila dobra utakmica

Drinco

Oj da nas hoce kakav meteor past na pravo mjesto, jel te boga vise strah.

Pehlivan

S obzirom na trenutnu razjedinjenost opozicije, njihove moguće anemične, i bez karizme kandidate, ti i tvoja kriminalna organizacija SDA, ne treba da brinete. Vojska budžetskih i inih ovaca, spremna je ponovo da te postavi na tu poziciju, koju ti 4 godine, čuva ona ikebana Džaferović. Nažalost.

Dudek Krivousti Njofra

E Bosno na šta spade

samo gledam i razmisljam

U kojoj dimenziji/galaksiji/alternativnoj realnosti, ovaj covjek vidi sebe kao rjesenje bilo kakvog stanja u ovoj zemlji. Pored toliko afera i cudnih izjava koje normalan covjek ne moze da popamti, ocekivati glasove naroda (koji ima nesto izmedju dva uha) je ravno nekoj fantaziji. Valjda trezorski ptsp jos nije dovoljno klinicki izucen pa da kriteriji za predstavljanje jedne drzave budu jos stroziji.

822

Jer si džukela bez trunke obraza.

Ilija Cvorovic

Zivkovicu, hajde ti nazad u babin mladomuslimanski rezervat (23% BiH) pa prodaji maglu nekom drugom.

Jadno

Zbog ovak'ih treba traziti selameta po bijelom svijetu!

onoga

trenutka kad si prokockao reviziju presude protov Srbije trebalo te je osuditi za izdaju BiH i dozivotno strpati u zatvor. Ilija nazdravi praljkovacom

Utopija

Je.. ti onu sto je krala vrece zlata od dem boraca.psino bezobrazna.

Zigi

Molim te kandiduj se da mogu da neglasam za tebe.

071

Krajnje je vrijeme da se kandidate pita zbog čega oni nama stvarno trebaju i da se traži da taksativno navedu, po mjesecima, šta namjeravaju da urade. Nakon tri mjeseca šuplje slijedi noga u dupe. I, naravno, priča ne smije da bude sa haj-huj planete o 100 000 radnih mjesta, ugroženim ovim i onim životinjskim vrstama u BiH (pri čemu su evidentno "ugroženi" samo oni što su se najviše nakrali), o stručnjacima u javnoj službi i pravim nepravim diplomama. Nego, kada ćete skupiti dovoljno pameti među 250 000 hiljada uhljeba po BiH, koji se za sve ove godine nisu potrudili ni da nauče da pišu i čitaju, pa da kupite koju vakcinu i prestanete da ubijate pacijente po bolnicama?

Hm

Sad je već sumnjiv Denisov odlazak. Hoće li on biti outsourcing igrač za riđavog?

Ghost

Gade lopovski!!! Morate odgovarati pred narodom!!! To ce se desiti!!

Hm

Ovaj SDA šupljak već 30 godina prolazi kod Muslimana. Ne vidim razlog zašto nebi prošao opet!

..100%....

Ovaj SDA šupljak već 30 godina prolazi kod Muslimana. Ne vidim razlog zašto nebi prošao opet! ka Hm prolazi zato sto pokradu izbore,na brojanju rade sta hoce,inu pomazu hdz a hds pomaze njih,đaba mi glasamo,prico mi je jedan sda poslusko kako to odrađivaju,bez elektronskog glasanja i video nadzora nema potrebe glasat jer ce opt pokrasti izbore.

Hm

Ovaj SDA šupljak već 30 godina prolazi kod Muslimana. Ne vidim razlog zašto nebi prošao opet! ka Hm prolazi zato sto pokradu izbore,na brojanju rade sta hoce,inu pomazu hdz a hds pomaze njih,đaba mi glasamo,prico mi je jedan sda poslusko kako to odrađivaju,bez elektronskog glasanja i video nadzora nema potrebe glasat jer ce opt pokrasti izbore. ka ..100%....<< Kako kradu, kad imamo tolike međunarodne posmatrače koji nadgledaju izbore, i paze da ne bude izborne krađe!

Laly Li

Bravo "Bake"

Kreten!

.

/ Najnovije