Sastali se Izetbegović i Čović, tema Izborni zakon i funkcioniranje FBiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Na koga li ćeš i kako sada ovo svaliti, Bakire?

Nisam@Robot

Nisam vidio gdje sjedi prevodilac.!!

Cro

Dragi katolici, hriscani, zasto ovom vjerujete i s e svoje u njegove ruke stavljate. Imate pameti izmedju sebe dosta a ovog birate. Da niste isti ko on sacuvaj Boze. Pa mi uporno kazemo neka vas, daj da zivimo braco a vi u kontru. Iscitajte malo kad se dicite knjigom ljubavi pa nama projicirate netrpeljivost. A izbor nam je lagan svima : ljubav ili mrznja. A Bakire tebi poruka ako izdas svetu zemlju Bosnu sta ti je ostalo osim nefsa.

Y

HDZ JE JEDNA STRANKA, U BIH IMA JOS MNOGO HRVATSKIH STRANKI, BEZBROJ HRVATA NIJE U STRANKAMA, PA KAKO COVIC MOZE BITI PREDSTAVNIK SVIH HRVATA. NISMO SVI ZA COVICEVE PRIJEDLOGE.

071

@Y HDZ, SNSD i SDA zajedno imaju oko 17% glasova ukupnog broja registrovanih glasača. I to prije nego što se zaračuna ogromna izborna krađa i inženjering. Mene živo interesuje koga svi oni skupa, u stvari, predstavljaju. Fino namjestili sebi sistem, podijelili teritorije, kradu šakom i kapom, nabili svoje mahom nepismeno glasačko tijelo sa lažnim diplomama na budžet da ih mi ostali izdržavamo, i onda neki kreten koji je pokupio 1500 glasova svoje familije i dopisao sebi glasove blokira 3 miliona ljudi.

SMRT FASIZMU

GRADJANSKA BIH

Eee

BRAVO ZA SASTANAK, ALI TREBA UKLJUCITI SVE STRANKE S HRVATSKIM PREDZNAKOM JER NIJE HDZ JEDINI PREDSTAVNIK HRVATA U BIH. IMA JOS I STRANAKA I VANSTRANACKIH HRVATA. HOCEMO I MI DA BUDEMO UKLJUCENI U RAZGOVORE JER NISU SAMO 2 STRANKE JEDINE U SVOJIM NARODIMA

nasvasta

Zbog vašeg kriminala nepotizma lahko dobijeni diploma dozvoliste manjini da nas handri ,zlo za BiH i bosance SDA ASDA SBB .

Deguello

Radoboljski ovcoštrc i trezorski kozojeb.

G

Samo masovni izlazak na izbore i da ih pometemo

/ Najnovije