Izetbegović i Čović pozvani da se obrate na sjednici NSRS

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boze sacuvaj

Nemoze covjek da vjeruje da ovaj idiot bakir toliko bezobrazan da glumi predstavnika bosnjackog naroda.predstavlja 20% krezavih seljacina,đikana spodoba i svojih uhljeba.nista nije validno sto on predstavlja jer nezastupa bosnjacki narod.bolesni debil.

Ne,ne i ne

Koga predstavlja taj izetbegovic; naravno sutologe u stranci SDA,a koga predstavlja taj covic; naravno hdz BiH/hrvatske te plenkovica i milanovica. Sta je sa gradjanima koji ne stoje iz te dvojice rusitelja BIH, tko njih predstavlja ?

NSRs

Ovi postali lukaviji od latina.

Guest

Zašto zovu,pa da se pokaže da su svi krivi,da su korake o otcjepljenju povukli jer su bili primorani. Nema se što obraćati i spašavati ih.

Hahaha

Da im je da uvuku Bakira u svoju priću Čović i Dodik...Zašto ići i obraćati se leglu četnika, u instituciju koja je stvorena da ruši državu Bosnu, na osnovi koje i RS postoji?! A ovaj Jazavac, Krivousti se davno prodao istoku samo da ostane na vlasti. Kurko četnici i ustaše!

Za retarda..

Nemoze covjek da vjeruje da ovaj idiot bakir toliko bezobrazan da glumi predstavnika bosnjackog naroda.predstavlja 20% krezavih seljacina,đikana spodoba i svojih uhljeba.nista nije validno sto on predstavlja jer nezastupa bosnjacki narod.bolesni debil. ka Boze sacuvaj Debilu, de tu mežnju usmjeri mami svojoj i ocu koji su te retardiranog napravili. Tebe i neće predstavljati a ni ikoga drugog! Pa je li rekao da će ići? Stoko glupa! Od mržnje ne vidiš ko ga zove i zašto!

Cirko

Vala je i vrijeme da se malo zamijene. Dodika za političara u FBIH a Izetbegovića i Čovića prebaciti u RS. Mogli bi ovako ostati doživotni vladari.

@ za retarda (debilčinu)

Debilu, de tu mežnju usmjeri mami svojoj i ocu koji su te retardiranog napravili. Tebe i neće predstavljati a ni ikoga drugog! Pa je li rekao da će ići? Stoko glupa! Od mržnje ne vidiš ko ga zove i zašto! ka Za retarda.. Debilčino, možda glupi Bakir predstavlja tebe i tvoje istomišljenike, ali ne predstavlja nikog normalnog ko voli ovu državu. Zbog vas debila koji ga podržavate i jeste ovakva situacija u državi.

Retardu

Debilu, de tu mežnju usmjeri mami svojoj i ocu koji su te retardiranog napravili. Tebe i neće predstavljati a ni ikoga drugog! Pa je li rekao da će ići? Stoko glupa! Od mržnje ne vidiš ko ga zove i zašto! ka Za retarda.. Debilčino, možda glupi Bakir predstavlja tebe i tvoje istomišljenike, ali ne predstavlja nikog normalnog ko voli ovu državu. Zbog vas debila koji ga podržavate i jeste ovakva situacija u državi. ka @ za retarda (debilčinu) << Ti mislis da si normalan? Ima li osoba koja tebe predstavlja, majmunčino. Pa vidiš li ti frljokama da četnici i ustaše forsiraju Bakira da predstavlja Bošnjake ? Očito ne vidiš. I mene nebi mogao Bakir predstavljati ali kad vidim takve idiote, koji hoće da je pametan, a glup ko sjekira, pa onda nije isključeno da dozvolim Baketu da me predstavlja.. Najgori izum, poslije metka su društvene mreže, koje omogućuju debilima poput tebe da se javlja i ostavlja smrad iza sebe sa komentarima. Idi u štalu i tamo prosipaj kravama i kozama pamet.

Gost

Džaba ga zovete, on predstavlja samo svoju stranku i ne može odlučivati u ime Bosanaca.

@Retard aka debilčina

Ti mislis da si normalan? Ima li osoba koja tebe predstavlja, majmunčino. Pa vidiš li ti frljokama da četnici i ustaše forsiraju Bakira da predstavlja Bošnjake ? Očito ne vidiš. I mene nebi mogao Bakir predstavljati ali kad vidim takve idiote, koji hoće da je pametan, a glup ko sjekira, pa onda nije isključeno da dozvolim Baketu da me predstavlja.. Najgori izum, poslije metka su društvene mreže, koje omogućuju debilima poput tebe da se javlja i ostavlja smrad iza sebe sa komentarima. Idi u štalu i tamo prosipaj kravama i kozama pamet. ka Retardu Ti si stvarno retardiran. Ne pada mi na pamet da debilčini koji podržava sda i Bakira išta objašnjavam. Da imalo mozga imaš ne bi pisao to što pišeš, debilčino. Za razliku od tebe, nikad nisam imao s posla ni s kravama ni s kozama, tako da ti je konstatacija debilna, kao i svaka do sada. I da, slažem se da retardi poput tebe ne bi smjeli imati pristup društvenim mrežama.

Retardinjo

Ti mislis da si normalan? Ima li osoba koja tebe predstavlja, majmunčino. Pa vidiš li ti frljokama da četnici i ustaše forsiraju Bakira da predstavlja Bošnjake ? Očito ne vidiš. I mene nebi mogao Bakir predstavljati ali kad vidim takve idiote, koji hoće da je pametan, a glup ko sjekira, pa onda nije isključeno da dozvolim Baketu da me predstavlja.. Najgori izum, poslije metka su društvene mreže, koje omogućuju debilima poput tebe da se javlja i ostavlja smrad iza sebe sa komentarima. Idi u štalu i tamo prosipaj kravama i kozama pamet. ka Retardu Ti si stvarno retardiran. Ne pada mi na pamet da debilčini koji podržava sda i Bakira išta objašnjavam. Da imalo mozga imaš ne bi pisao to što pišeš, debilčino. Za razliku od tebe, nikad nisam imao s posla ni s kravama ni s kozama, tako da ti je konstatacija debilna, kao i svaka do sada. I da, slažem se da retardi poput tebe ne bi smjeli imati pristup društvenim mrežama. ka @Retard aka debilčina << Idiote, šugo, ako si bosanac ili ne daj Bože Bošnjak sa takvim stavom, a sumnjam da si, jer te sigurno sklepao neki pijani idiot, koji i danas ljubi petokraku, pa se ti poistovjećuješ sa tim, želim ti da te pronađu " braća Srbi i Hrvati" koje očito voliš više a mrziš svoje ( ako si, kažem, bar bosanac) i da ti pokažu šta je bratstvo i jedinstvo. Jer ja sam to iskusio za razliku od tebe, po mentalnom sklopu i razmišljanju, očigledno jednog debila.

/ Najnovije