Izetbegović hvali odziv građana na skupove: "Ljudi osjećaju da se nešto dešava"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

NB

Hoćeš li ti taj narod ikad skontati da ih vodiš ravno u propast!

Pele

Malo se je demagog presao jer to nije bio odziv gradjana nego uhl**** koji se nakotilo svih ovih godina

Ljiljan

***

Crveni oktobar

Beze desava se budjenje gradjanske svijesti i prelazak iz pasive u aktivu, dogorilo je do nokata a bogami i do stomaka. Necemo da zivimo u etnonacionalistickom zatvoru i sa nametanjem religijske dogme kao jedinog ispravnog i prihvacenog nacina zivota!

-----------------

Bosnjacki je narod ugrozen samo od sda mafije i njihovih uhl****.to su cinjenice i istina.samu u vasim bolesnim glavama neka prijetnha postoji,a to je strah od odgovornosti i zatvor.dosao je narod tobe,nece vam teroristi uspjeti zavađanje,strah,rat i takve vase ogavne gluposti.

Opet

Ridjobrada Stetocina jashe.

Svi ovdje protiv Bakira i SDA.

A oni vazda pobijede, kako to, kako to? Ja nista ne razumijem...

Anthony

Dešava se da vas vide posljednji put na tim tribinama, jer ćete za par mjeseci biti prošlost. Potpuno ćete biti marginalna nacionalisticka stranka, koja je koštala mnogo napaćenih i deprimiranih života. Laku noć, idioti!

Black

Nije mi jasno zasto ga slusaju, frajer laze i obmanjuje decenijama.

komentar

Ako Bog da, da vas ( tebe i te tvolje "zaposlenike" po javnim institucijama) voda odnese u Oktobru!! Narod Zna Bakire, sta si radio i sta radis ;)

Oli

U hadzicima bilo pravo malo. Jos uhvatio sr*t po ljudima koji su zavrsili fasto kao ne bi oni trebali bit u politici.. ne znaju... a njemu svi dole u stranci s tim faxom. Bilo bas cudno

NB

A oni vazda pobijede, kako to, kako to? Ja nista ne razumijem... ka Svi ovdje protiv Bakira i SDA. Jednostavno samo prebrojiš one koji rade u institucijama na svim nivoma, školstvo, zdravstvene organizacije.... džemate - sve sa sitnim hedijama i krupnom spikom. Sa druge strane vojske šiša ratnika, fb, ....ništa konkretno. Eto!

Jaa

Pa desava se da nas je sve manje i manje kretenu jedan

/ Najnovije