Izetbegović: Hrvati i Bošnjaci su nekad bili jedna nacija, vrijeme je za mir

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ISTINA

Jesu ovi bosanski. Dok su tvoji preci bili srbi Živkovići do 1868. godine.

Infidel

Uj, jbte... sad je i teoretičar nacionalne historije!

Guest

Guest Ja koliko znam iz istorije i prakse bili u slicniji Srbima otvoreni jasni i glasni, a ovi drugi ihihihihih.

@

Ziva istina.!! 17. stoljeću u Bosni i Hercegovini postojali samo katolički, pravoslavni i muslimanski Bošnjaci, koji su pričali bosanski jezik.

Mostar

Dok nisu dosli Turci i najslabiji medju nama izdase bracu i oredjos na islam za mrvicu vlasti. Sjeme im se zatrlo!

Sokol

Dok nisu dosli Turci i najslabiji medju nama izdase bracu i oredjos na islam za mrvicu vlasti. Sjeme im se zatrlo! ka Mostar ..Kad su došli Turci nije bilo Hrvata samo Franjevci i bosanski krstjani..koji su prisilom prvo primili katoličanstvo pa onda islam.

Padaj silo i nepravdo

Joooooooj ovog zutog trezorasaa,dajte molim vas ne objavljujte njegove slike,kad vidimo njegovu sliku nemamo napretka mjesec dana

Guest

Jelnto ono kad je Juka Prazina presao u HVO??? Ja sam konto da je on onda ratovo a jok mirio??

Nbs

Samo od 41 do 1945 i to bili ustasko cvijece

Joj

Ahahahaha čuj jedna nacija pa cujete li vi hercegovacki muslimani pardon hrvati ahahaha

I on politicar!? Pih! I jos lider, kobajagi!

.

Realista

Ako su kajkavci i čakavci Hrvati onda i muslimani mogu biti Hrvati, jer govore čistim hrvatskim jezikom!

Lulu

Joooooooj ovog zutog trezorasaa,dajte molim vas ne objavljujte njegove slike,kad vidimo njegovu sliku nemamo napretka mjesec dana ka Padaj silo i nepravdo Stooo, sta mu fali? Bas je naocit.

Lisičić

Bakir bi gasio ono što godinama pali

/ Najnovije