Izetbegović: Dio međunarodne zajednice pokušava da ljudi poput Dodika i Čovića faktički vladaju BiH

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo A.I.

A ti

***

Baddy

Najvaznije je da ti vise nisi na tronu. :) Da te jedino jos zareziju balvani na stranackom sijelu. Zar ti nije dovoljno?

BRKICA

BAKIRE TVOJE JE OZVONILO JOS SKINUT ONA DVA LOPOVA DODIKA I COVICAI MIRNA BIH

Gukni

Gukni golube koje su to drzave; znamo za hrvatsku,madjarsku,srbiju rusiju,a sumnjamo i na eu i sad.

Kos

Lijepe riječi su ukras

Pera Djetlić

Budi sretan da je tvoj narod dovoljno osviješten da tebe skine-ako ti je stvarno do naroda.

A ti se Kakire upitaj ZASTO je to tako...

I MOLIM TE KO BOGA, nemoj se sakrivati iza ¨razlika u religiji¨....

***

***

Ma nego sta! Samo ta tri lopova i kao Svica...

***

A zatim i Kina i Indija i Brazil i Iran

Gukni golube koje su to drzave; znamo za hrvatsku,madjarsku,srbiju rusiju,a sumnjamo i na eu i sad. ka Gukni .................... Te isto i all the emerging countries, plus China and India and last but not least the rest of the universe and! DZUUUPITER, of course!

Bosna se samo moze podijelit.

Zalosno, ali tako je. 30 godina je proslo, najbrojniji narod nije znao iskristalizirat politicku snagu koja bi dosla na vlast i ucinila sta treba da se i druga dva malobrojnija konst; naroda osjecaju, uz najbrojniji narod, svoji na svom. Zato za BiH ovakvu kakva je sada nema buducnosti. Nazalost!

666

sam si sebe ukopao

adi

***

adi

Zalosno, ali tako je. 30 godina je proslo, najbrojniji narod nije znao iskristalizirat politicku snagu koja bi dosla na vlast i ucinila sta treba da se i druga dva malobrojnija konst; naroda osjecaju, uz najbrojniji narod, svoji na svom. Zato za BiH ovakvu kakva je sada nema buducnosti. Nazalost! ka Bosna se samo moze podijelit. peoblem je islamska deklaracija, mladi muslimani, zelja za unitarnoj drzavi, zelja za nadmetanjem svoje volje drugim narodima, nikako da shavete muslimani da bosna nije njihova, i da nikad abiti nece, ili zajednicka, ili raspad

Bakir

...iz svega što je rekao stranci će lagano zaključiti gdje leži problem u BiH, a zasigurno je najmanji HDZ. Bakir, je za građansku, skupa s Komšićem, ali: - "Bošnjaka u FBiH ima 70 posto...itd". Za drveno željezo nismo nikad čuli, ali ovaj ustrajno dokazuje da postoji. Ne pratim detaljnije situaciju u BiH, ali se pitam u čemu je problem ako probaosanske stranke -osmorka, ili kako već - imaju većinu u parlamentu?

Hah, u cemu je problem? Bakiru sto nije na vlasti!

...iz svega što je rekao stranci će lagano zaključiti gdje leži problem u BiH, a zasigurno je najmanji HDZ. Bakir, je za građansku, skupa s Komšićem, ali: - "Bošnjaka u FBiH ima 70 posto...itd". Za drveno željezo nismo nikad čuli, ali ovaj ustrajno dokazuje da postoji. Ne pratim detaljnije situaciju u BiH, ali se pitam u čemu je problem ako probaosanske stranke -osmorka, ili kako već - imaju većinu u parlamentu? ka Bakir

Pravdoljubivi ljudi, intelektualci i umjetnici

KAO JA, SEJDO, MOJA SEBIJA, NAŠA REISESESOVAC I CIJELA IZ, 8MICA, DŽAFE-CRKOTIĆ-I SVI NAŠI KRVAVI RATNI ZLOČINCI, NAŠ DŽIHADI-HAYAT, NAŠI TUPASTI TALIBANČIĆI, MI SMO UZOR EVROPI I CIJELOM ANTIFA DUNJALUKU!

Velikim Bogom se kunemo

Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo A.I. ka BiH

Guest

***

/ Najnovije