Izetbegović: Otpori nas motivišu da snažnije istrajavamo na putu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

“Istrajavamo na putu” mladih muslimana

Putuj Bookiree, NAAAROOD ZNOOAA

nasvasta

Evo u Visokom utvrdi SDA tajkuni tjeraju radnike da rade za 25 novembar dan državnosti pometi u svojoj avliji lažovu jedan .

Boom

Pa vidimo da ste prava rudara odmah dali plta, uvezan staž, uslove... Evo rudari se vraćaju sretni a gdje druge sudske procesi eno obradovali ste Memiće itd hvala vam

Boom

Plate

Bosnjaci! Svi u rovove za

Bakira, Sebiju, Fadila, Osmicu, Asima, Zahiragica…. mnogo su nas zaduzili….

Bbbnbbbbbbb

Sda teroristo,zahvaljujuci vama dem borci su na kontejnerima.sda lopovi,bezobrazni psi nemaju osjecaja za pravo i pravicnost.Samo znate pljackati vlastiti narod.

ježa mu u leđa

ovaj je i od dodika odvratniji

bakir nikad nelaže

on samo ne govori istinu

suha bradata rugoba

zbog skupoće nema apetita

Gulliverus

Puta

dP

Kako licemjerno zvuči hvaljenje onih koji su se borili protiv ideja koje ti zastupaš. ;)

Azazel

Vodja lopovske stranke

/ Najnovije