Izetbegović: Bošnjaci ne smiju biti slabi, jer slabost će ohrabriti agresiju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba...za Prijedor cca 15 hiljada Srba

N

Pa medvjede ukloni oko sebe korumpirane i nesposobne, ine koje nas slabe. Kretenu glupi

Boze nas sacuvaj

Pa tvoji sda teroristi du totalno oslabili ovaj narod.kroz lopovluk,korupciju,bezobrazluk u donosenju zakona proti svog naroda.primjer zakona o dem borcima.u sarajevu,tuzli,zenici dem borci imaju sadaku,boracki dodatak. Dok u srednjobosanskom kantonu nemaju,ama bas nikakva prava,a o borackom dodatku i da nepricamo,a To su krivi sda psi poslanici.oni su zabranili da ovi ljudi imaju bar za racune i brasno.koji ste vi monstrumi i nevjernici.

Guest

Izetbegoviću, dosta je i tebe i tvoje šuplje..

Pehlivan

Polomio se ti i tvoja kriminalna organizacija SDA, da ih ojačaš sva ova desetljeća. Četnici nas fizički uništavali u ratu (dobrim djelom zbog vaše nesposobnosti da organizujete odbranu), a vi ekonomski, moralno nastavili nakon rata. Ljigavče nesposobni!

Mungos

Bolesni debilu, bezdudni zelenasu,postoji ajet koji se odnosi na vas sda teroriste i slicne vama. Usi imaju necuju,oci imaju nevide,pa kuda ste se odmetnuli,Allah vas svevisnji kaznio.vi ste narod bacili u blato.radnik radi za sadaku,dem borac obija kontejnere,penzioner prima crkavicu.al zato vi sfs psi ste se dobro obogatili na leđima naroda.dabogda zavrsili u đehenemu zvijeri ogavne.

Guest

reče debil iz trezora hahaha

Genjacid SDA i Islamske zajednice

zrtvovali par hiljada srebrenicana za sarajevska predgradja i na njihovim kostima zasjeli na funkcijama skoro 30 godina. Borci i invalidi po kantama rove ali to je u svrhu “nasljednika” Mladoh muslimana koji jedu zlatnima kasikama. Valjda ovi kontejner birci nadju neki ostatak. To je u duhu islama, dijeliti sa siromasnima

Švicarci o muslimanima na referendumu

“Muslimani su prljavi, neobrazovani, ne žele se integrirati, razmnažaju se pet puta brže i danas-sutra će nam oteti otadžbinu.”

OHR

Hajde ti nazad u babin mladomuslimanski rezervat (23% BiH) pa prodaji maglu nekom drugom.

Xf

Ovaj i na Bajram, priziva rat! Samo, ko će mu ratovati! Dijaspora patriote?! Nema više budala da ratuju! Samo laprda gluposti, i kupuje sebi vrijeme na vlasti, i uzda se u strance da će ga još držati na vlasti! Fukara bezobrazna ! Nevjernik!

/ Najnovije