Izetbegović: Ako ne želite rat morate biti spremni za njega

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da li ce Vucko uspjeti spasiti Sebiju od zatvora?

Cutava ova prica se vrti oko Sveubije i Fadila Maline, koji su uz Bookira i Sejde DeFektnog, direktni uzrocnici kriminalne krize koju sakrivaju kroz “sukob” sa Dodikom. Naruceni sukob sa prwdvidivim krajem. Tresla se gora rodio se Izborni zakon

Guest

Jado Zuti procitan si. Ako se zarati Sebi ja ne moze raditi,a da je zakona ne bi ni do sada radila kao direktorica. Ne brines se ti smokljo o gradjanima ti trosis 1 milion za svadbu ,a mnogi prevrcu po kontejnerima da nesto nadju za dijete da pojede. Sad valjda namjeravas zeta direktora kupleraja staviti za savjetnika ako malo morgen dodjes u predsjednistvo.

Katy

Niko nije ni spominjao rat osim tebe kretenu primitivni.

Prosetaj

O ratu i posljedicama rata ne mozes ti da pricas jer ga nisi ni osjetio.

Istina

Pa ljudi moji, ovaj Bakir jest idiot, ali narod je veći idiot koji misli da on bilo šta odlučuje! BiH je okupirana zemlja, i stranci sve odlučuju , ove što ovi idioti rade, rade po njihovim direktivama! Onaj koga oni štite i podržavaju je najposlušniji ! A nije teško zaključiti , ko je to u BiH!

Amir Čamdžić

Bolje biti spreman da se pobjegne što dalje od rata.

/ Najnovije