Izbrojano je 99,52 posto glasova za članove Predsjedništva BiH: Ovo su novi rezultati

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Koliko dana bi brojali da je izlazak na izbore bio 80 ili 90%?

Gost 2

Za Borjanu ni hns ni hrvati nisu glasali. Katastrofa

Bosanac

Sta je sa glavatim dodo. I *****kusom trivickom

Gost_Radio_Sarajeva

U Bejha ništa novo. Torovi još uvijek na prvom mjestu. Birači su rješili da im daju novčanik i otvore kuću i u ovom izbornom procesu, a oni će im kad ih još jednom pokradu opet reći da je komšija kriv i tako dok ne ostane niko u zemlji.

Medicina

BiH je pravac u psihologiji

Tu si u pravu.

U Bejha ništa novo. Torovi još uvijek na prvom mjestu. Birači su rješili da im daju novčanik i otvore kuću i u ovom izbornom procesu, a oni će im kad ih još jednom pokradu opet reći da je komšija kriv i tako dok ne ostane niko u zemlji. ka Gost_Radio_Sarajeva ..........;;Ali kad samo procitas ove ovdje komentare dezurnih mrzitelja, shvatis da nekako ne moze drukcije, jelda??

Fino receno, svidja mi se.

BiH je pravac u psihologiji ka Medicina ................ Ali kad pogledas realnost na terenu i SIIIILNU kolicinu mrznje, shvatis da je to zapravo jednostavna psihologija, nije psihopatija. Strah.... I zato je jedino trajno rjesenje podjela. Bujrum sada dislajkat kao sumanuti.

Nosanac

Lijepe rijeci su ukras

Pošteno rečeno

................ Ali kad pogledas realnost na terenu i SIIIILNU kolicinu mrznje, shvatis da je to zapravo jednostavna psihologija, nije psihopatija. Strah.... I zato je jedino trajno rjesenje podjela. Bujrum sada dislajkat kao sumanuti. ka Fino receno, svidja mi se.

Lisičić

Komšić bolje sejdo ili anti hrvacki član presjedništva

Sasa

Vojin dobar rezultat kad se sve uzme u obzir.

Dule

Za oba hrvatska člana glasovalo 400.000 glasača, a za sve bošnjačke 565,017. Ispada da je Hrvata u federaciji 41.5%, a Bošnjaka 58,5%. Kao da nešto nije uredu s popisom? Od ukupnog broja je gđa Krišto dobila 18.4%, što je bliže postotku Hrvata u federaciji. Sad sam još više zbunjen.

Dule

PS: Da je Hrvata u Federaciji 41.5%? Lako moguće, jer se Bošnjaci odlaze u velikom broju iz BiH. :(

Dule

PS2: Ako se ovako nastavi iseljavanje Bošnjaka moglo bi se desiti da Hrvati postanu većina u Federaciji. :(

Gost_Radio_Sarajeva

Previše i za HDZ i SDA.

/ Najnovije