Izbori 2024 | Prije četiri godine bio kandidat HDZ-a, a sada je na listi SDA

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

456533676t

SDA bi za vlast prihvatila i karađiča za kandidata.

Infidel

Kuglaš moj…

Laxative

Čaša vode i kocka šećera za krivoustog frizurka!

kurvin sin se poturči!

OĆERAJ GA IZ CRKVE KAD GAD DOĐE!

Važno je da mu ide radni staž i plaća

A za narod, ko im je….b…e *****

MERHABA PUČANSTVO

😉😄😄😄😄 elhamdulilah

IVA

SDA bi za vlast prihvatila i karađiča za kandidata. ka 456533676t MEDJEDE GLUPI! KONAKOVIC JE BIO SDA, ZVIZDIC JE BIO SDA ,HURTIS JE BIO SDA. ZASTO NETKO NE BI DOSAO U SDA?????? TI SI GLUP KO TOCAK:):)

Ja1

Moze u SDA sve i nikad nije izdaja ono sto oni rade.

🔥🔥🔥🔥

Ajmo dečki tisuću puta Allah Ekber

Haha

Posejdio jahran. Ništa, plus 1 za mumine. Ovako kad pogledam sliku i nije neka šteta.

💀☠️

U suštini to dođe na isto, sda-hdz, prema potrebi, princip je isti sve drugo su nijanse...

Gost

Nemojte Božu da zezate. Zna Božo da se kao Hrvat u Tuzli neće kruha najesti. Ovako bar ima neke šanse. A i zna Božo ko su vlasnici BiH. I Božo je na listi HDZ-a BiH bio 29., a sad je na listi SDA 21. Vidite da Božo napreduje. Pravda za Božu. Moj Božo, kao Hrvat iz Sarajeva te potpuno razumijem. Šta nam ovo rade, moj Božo?

/ Najnovije