Izabrana firma iz Bjelorusije: Ovo su novi trolejbusi koji stižu u Sarajevo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muki

Hoćemo u NATO u ruskim autobusima. Pa ima li iko drugi da proizvodi trolejbuse osim rusi. Izgleda da sam samo naivan i nisam svjestan da su nas rusi pregazili. Hoće li nam nova vlada nabaviti i ruske vakcine?

Pametno

@Muki, To je najbolje za sve nas. Pa i Turska je vidjela da bolje prolazi sa Rusima. A Turci su sve, samo ne ludi.

MDMMD

>>Hoćemo u NATO u ruskim autobusima. Pa ima li iko drugi da proizvodi trolejbuse osim rusi. Izgleda da sam samo naivan i nisam svjestan da su nas rusi pregazili. Hoće li nam nova vlada nabaviti i ruske vakcine? ka Muki<< Aaaa, covjece. Pa SSSR je prvi lansirao satelit u Svemir. Vojna industrija da ne spominjem. Medicina, ma pogledaj malo. Po tvome, ko bi ista kupio sa oznakom Made in BiH. Bolje da imas primjedbu na smrdljive migrante i ostalu marvu koja ce to unistavati kao i sve dosad. U Moskvi u metrou sve blista. To sto debili tvog tipa mrze hriscane to je druga stvar.

Blento

Vec vidim kako cu ih parati cakijom!

**

>>>>Hoćemo u NATO u ruskim autobusima. Pa ima li iko drugi da proizvodi trolejbuse osim rusi. Izgleda da sam samo naivan i nisam svjestan da su nas rusi pregazili. Hoće li nam nova vlada nabaviti i ruske vakcine? ka Muki<< Aaaa, covjece. Pa SSSR je prvi lansirao satelit u Svemir. Vojna industrija da ne spominjem. Medicina, ma pogledaj malo. Po tvome, ko bi ista kupio sa oznakom Made in BiH. Bolje da imas primjedbu na smrdljive migrante i ostalu marvu koja ce to unistavati kao i sve dosad. U Moskvi u metrou sve blista. To sto debili tvog tipa mrze hriscane to je druga stvar. ka MDMMD<< Ne mrzi on Hrišćane. On mrzi Srbe, isto kao i ja i svaki građanina Sarajeva. Tačnije, eto da ti bude lakše.

Muki

Ma ne mrzim ja nikoga. Mislim da svako treba imati priliku da izabere sta hoće da bude: hrišćanin, musliman, homoseksualac... ili ništa od nevedenog a nešto drugačije. ali Ja privatno da dignem kredit nikada ne bih kupio ladu pored ostalih ponudjača.

Grehota

MA treba ovog Štetu odmah smijenit ba....pa samo mu prezime sve govori....ko se ba preziva ŠTETA jbt.... XXI vijek on Šteta.... bjaaaaaaži ba ..bjaaaaaži

Drinco

Sad ce strucnjaci iz sda ubjedjivat ovce kako ova vozila ne vrijede ni 5000kermi .

Kuze

Bjelorusija je pod sankcijama EU plus S.Makedonija, CG, Albanija i dr. drzave koje nisu u sastavu EU , a ministar Steta uvozi trolebuse iz Bjelorusije . Nije se glupan ni sa kime posavjetovao bitno mu samo onih njegovih 10% , a drzavu uvaljuje u probleme !

eeeeh

Au, što na ovom portalu ima stručnjaka, i experata! Šteta samo , što su sve gubitnici , koje niko ništa ne pita, pa liječe komplekse na ovom portalu!

/ Najnovije