Mario Kordić novi je gradonačelnik Mostara

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Castitam! Hajmo sada napraviti Mostar kao turisticki biser Hercegovine. Ne obazirite se na ove "probosance" pune mrznje nego zasucite rukave za dobrobit naseg grada

Travnik

Cestitamo travnik,dosta je sda aga begova i njihovog izivljavanja nad postenim radnicima.srozali su narod bukvalno da im se djaba radi.Meha.

Guest

"cestitke" Platformi za progres.

Guest

I Nasa stranka stranka zaluzuje cestitke. bravo!!!!

Kralj

Bravo " bosnjaci iz cetvorke i patriote" vazno da nije sda a nek je opet ustasa i nek istocni dio ostane jos rusevina i smetljiste vazno da je bosnjo opet ispao "demokrata" i nek ide i hercegovina u hrvatsku kao sto smo isporucili genocidnu srbiji i opet ce nam bakir biti kriv.

Dea

Smjesti nam ga Pedja, haman sa leđa

Sarajevo

Čestitamo.

@mostar

ma ja.. aluminij i vlast u mostaru su do sad muslimani kontrolisali

@mostar

ma ja.. aluminij i vlast u mostaru su do sad muslimani kontrolisali

@mostar

ma ja.. aluminij i vlast u mostaru su do sad muslimani kontrolisali

Mudje

Bravo " bosnjaci iz cetvorke i patriote" vazno da nije sda a nek je opet ustasa i nek istocni dio ostane jos rusevina i smetljiste vazno da je bosnjo opet ispao "demokrata" i nek ide i hercegovina u hrvatsku kao sto smo isporucili genocidnu srbiji i opet ce nam bakir biti kriv. ka Kralj sda unistava i krade vlastiti narod,dje god sda vlada tu je uveden robovlasnicki i podanicki sistem.dosta nam je talibana i njihovog lopovluka.

Lafo Mamone

Grad zla. Tačno me uhvati strepnja svaki put kada prođem Mostarom. Bolje nisu ni zaslužili, kao ni mi, ostali u BiH.

Mostar

ode Mostar zbog Sebije

Ja i?

5 Bošnjaka= 5 stranaka. 5 Srba= 3 stranke. 5 Hrvata = 1 stranka

nasvasta

SDA na fabrićke postavke ,košta vas masovni nepotizam ,uhljebljavanje tupana sa diplomama iz štamparija,nezajažljivi tajkuni ,laganje boraca ,davanje enormnih plata uhljebima u BH telekomu EP JPAC gdje srednjoškolci imaju veće plate od ućitelja,nastavnika,profesora,doktora koji ćine temelj kvalitetnog društva,sram vas bilo obezvrijedili ste trud i nauku mladih ljudi i pogibeljnu borbu boraca,radi gladnih tajkuna i uhljeba

Belay_Boy

Mario Kordić...Cestitam Gospodine i nadam se da ce te biti Gradoncelnik obe strane grada.!!

JA1

Prodade Izmetbegovic tacno onako kako je Covic rekao da imaju dogovor

Koel

Prodadose cetnicki vojvoda sa svojim pulenima oni prodadose

Baseskija

Sto ste se vi skutori razgalamili pa nikad necete vladati polovinom Mostara a to i jest begovski dio sa svim svojim ljepotama historiskih objekata, to i jest civilizacija i turisticka atrakcija zato bez vrijedzanja vama je bolje u Zagrebu .

moke

Prodadose cetnicki vojvoda sa svojim pulenima oni prodadose ka Koel pati sendvicaru

Sda seke

Zato i glasam za NS , svaka čast . bakir je sarajevu i cijeloj BiH ubio 25 godina života .

/ Najnovije