Iz Vlade FBiH poslali poruku: 'Nama je upaljen crveni alarm'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alo

Samo na primitivnom kriminalnom Balkanu firme koje se bave strujom telefonskom i plinom su u gubitcima

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Matrixus

Sve skuplja!!! WTF??!! Anketa nepismenosti.

Ja 1

Tek ce se otkriti sta je sve Dilfa “patriot” zalozio i unistio

Halal

drzava, FBiH i Kanton Sarajevo.

Koji kretenluk

Kad su nametnuli podobne poslusnike,potkapacitirane po svakom osnovu narodu je upaljen crveni alarm jer je znao da ste nesposobni,korumpirani i izdajnici.

Tatar

Dabogda vam oči poispadale gledajući u pogrešnom smjeru.Pogledajte vaše plate i najmanju penziju i uporedite

opasnozeznuta

Upaljen je crveni alarm jos od 96,samo kupite dugove nek ih plati Bog a lopovi i krimpsi na vlasti uzivaju.Zatvarajte sve firme sa dugovanjima i pod stecaj i tako samo familije ,kumovi i prijatelji rade u njima Dajte ih strancima.

opasnozeznuta

Samo na primitivnom kriminalnom Balkanu firme koje se bave strujom telefonskom i plinom su u gubitcima ka Alo MORAJU BITI U GIBITCIMA DOK SVI POKRADU KOLIKO IM TREBA I PRAUNUKE DA NAMIRE.U NJIH CISTACICE IMAJU PO 2500KM PLATE

Aldo

I NARODU JE.

FadeToDark

Dajte više prestanite se igrati države i predajte teritorij hrvatima.

Penzije

Znaći usklađivanje penzija u maju je bio samo trik i novac prebacen iz nepoznatih izvora ???? Nerko se dobro nafalio kada je to odobrio.

Lop.vi

Nema vecih lopova u cijeloj drzavi. Cuj elektroprivreda. Crveno je upaljeno njenim osnivanjem a kako funkcionira i mravi znaju. I njima blinka. I oni kradu u njihovim prostorijama. Sad im treba dati da se izvuku. Najveci nesposobnjakovici, paraziti, pijavice. Javnim natjecajem i svojim mravima su dodijelili energente za njihove tunele da se griju da im svijetli. Dobro su zagrijali stolicu kradeći. Prži. Ima se, moze se. Fuj.

Uhljebi

Trebalo vam za lijekova. Necu spominjati Boga. Strasilo drzave je ta organizacija. Kakva li samo organizacija. Ni sicilijanosi im nisu ravni. Kad bi odselili spasili bi nam drzavu BiH.

Nemam riječi

Kad su nametnuli podobne poslusnike,potkapacitirane po svakom osnovu narodu je upaljen crveni alarm jer je znao da ste nesposobni,korumpirani i izdajnici. ka Koji kretenluk Malo je reći!

/ Najnovije